Táplálkozási és életvezetési tanácsadó

Helyszín: 
Távoktatás

EGÉSZSÉGŐR – táplálkozási és életvezetési tanácsadó

A Teamwork Centrum Tanácsadó Iroda, mint képzésszervező felhívást tesz közzé levelező-távoktatásos formában megvalósuló, kompetenciafejlesztő tanfolyamon való részvételre, az alábbiak szerint:

Program és helyszín

• Program: EGÉSZSÉGŐR – táplálkozási és életvezetési tanácsadó – kompetenciafejlesztő tanfolyam
• Konzultációs helyszín: Budapest
• Tagozat: Levelező-távoktatás
• Szint: középfokú végzettségre épülő szakmódszertani képzés
• A program nyelve: magyar
• Képzési idő: 1 félév

A program célja

A program keretein belül, a résztvevők megismerkedhetnek a korszerű és egészséges táplálkozás és az ehhez kapcsolódó életvezetési illetve egészség-megőrzési ismeretek alkalmazásával. A program kiemelt célja, hogy a résztvevők a képzés során olyan ismeretekre tegyenek szert, amelyek birtokában sikerrel kezelhetik saját maguk és mások táplálkozási, életvezetési és az egészséges életmód kialakításhoz kapcsolódó folyamataikat.

A pályázat célközönsége, pályázati feltételek

• 18. életkorukat betöltött, természetes személyek,
• bármely képzési területen belül szerzett középfokú (szakirányú, vagy érettségi) végzettség,
• megfelelő adatokkal kitöltött és időben beküldött jelentkezési lap.
(A kurzus minimum 10 fő érvényes jelentkező esetén indulhat.)

A program típusa

A program 100 %-ban távoktatási formában valósul meg, így nem kell személyesen megjelenni a képzési napokon, a távoktatást konzultációs lehetőségek segítik.

Kimenet: szakmódszertani tanúsítvány. A tanúsítványban szereplő megnevezés: EGÉSZSÉGŐR – táplálkozási és életvezetési tanácsadó

Modulok/témák

• Egészség-életmód-fittness-wellness
• Táplálkozás - vegetáriánus, vegán, paleo stb.
• Diéták - rohamdiéták, tisztítókúrák-jellemzői, hasznosságuk
• Vitaminok, nyomelemek
• Elhízás, táplálkozási zavarok
• Rekreáció, sport, testmozgás
• Mentálhigénié-lelki egészség
• Stressz, civilizációs betegségek
• Önismeret, személyiség, életvezetés

A program megvalósítása

A program személyes konzultációval, illetve beiratkozással indul. A személyes konzultáció alkalmával kerülnek átadásra a távoktatáshoz kapcsolódó belépő kódok (az elektronikus tananyaghoz). A személyes konzultáción kerül egyeztetésre a tananyag-feldolgozás ütemezése is. Ezt követően távoktatási szakasz következik, elektronikus, internet alapú modulrendszer felhasználásával. A programban résztvevők konzulens iránymutatása mellett készülnek fel a program végén megvalósítandó (minősítő) záróvizsgára.

A távoktatási szakasz lényege

A távoktatás minden olyan ismeret átadására alkalmas, mely nem igényel közvetlen és hosszú időtartamú kapcsolatot a tanárral. A hallgató akár egyéni munkarend szerint, a nap bármely szakában tanulhat, és ha problémája, kérdése van, akkor konzultálhat a tanárral. A tanár szerepe is egy kicsit megváltozik: nem csak oktat, hanem inkább rávezet a megoldásra, egyéni felfedezésekre ösztönöz, próbálkozásra biztat, de persze javítja az esetleges hibákat, tévedéseket, orientál.

Ez az oktatási forma feltételezi a hallgató nagyobb önállóságát, de folyamatos visszajelzést is tud adni a haladásról, ami a tanulás folyamatosságának fenntartását is segíti. A résztvevő hallgatók ugyanazt a képzést kaphatják ugyanabban az időben, egyenletes és magas színvonalon, függetlenül a tényleges haladásuktól, lakhelyüktől.

Vizsgák rendje

A távoktatás anyagából, a programmegvalósítás szakaszában belső vizsgák nincsenek, önálló forráselemző munkát vár el a programrésztvevőtől. A távoktatás vége előtt vizsgakonzultációt szervez a képzésszervező Iroda, amelynek célja a záróvizsga átfogó ismertetése és a vizsgára történő felkészülés didaktikai támogatása.
A záróvizsgára bocsátás feltétele:
• Önálló projektmunka határidőre történő beadása.
• Vizsgakonzultáción való aktív részvétel.
A záróvizsga megrendezésére az adott konzultációs központban kerül sor.

A fentiek értelmében személyes jelenlétre összesen három alkalommal (programindító konzultáció, vizsgakonzultáció és a záróvizsga) van szükség, ezeken kívül a program 100 %-ban távoktatási formában valósul meg. (Igazodva a felnőtt korú résztvevők munkabeosztásához a személyes jelenlétet igénylő konzultációk hétvégén kerülnek megrendezésre.)

A program önköltsége

A programra jelentkező első 50 résztvevőnek lesz lehetősége a 90 %-os képzési kedvezményt igénybe venni, amellyel 11 000 Ft önrész befizetése mellett vehet részt a távoktatási tanfolyamon (A tanfolyam teljes költsége 110 000 Ft). Az önrészen felül a vizsgadíj költsége terheli a résztvevőket, amelynek összege 15 000 Ft. A részvételi díjak befizetésére a beiratkozás alkalmával lesz lehetőség.

A program biztosítja a hallgató számára valamennyi, elektronikus jegyzetet, tanulmányi dokumentumokat, előadás- és gyakorlati prezentációkat. Az önrész teljesítése kizárólag sikeres kiválasztás esetén, a beiratkozás (október 15.) alkalmával teljesítendő.

A jelentkezés benyújtásának módja

A programra kizárólag elektronikus úton lehet jelentkezni, a teamwork.hu/egeszsegor.htm oldalon.

A jelentkezés benyújtásának határideje:
2015. szeptember 15.

Rendelkezésre álló státuszok feltöltése folyamatos, így a jelentkezési határidő lejárta előtt feltöltésre kerülhetnek a rendelkezésre álló férőhelyek. Ez esetben a jelentkezések várólistára kerülnek. A jelentkezési határidőn túl benyújtott igényeket a képzésszervező automatikusan elutasítja, a bírálatban ezen jelentkezők nem vesznek részt.

Egyéb információ

tavoktatas@teamwork.hu
• 70/341-5702

Képzésvezető

Teamwork Centrum Tanácsadó Iroda – Dér Attila felnőttképzési szakértő
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00443-2011.


Maja Asztrológus képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Megszületésünkkel felvállalunk egy alapvető tulajdonság- és energiacsomagot. Ezek összessége határozza meg, hogy milyen tapasztalataink lesznek életünk során, hogyan alakul történetünk.

Az alap készségeink, tulajdonságaink megismerésével és tudatosításával irányítani tudjuk figyelmünket, és ezáltal azokra a lényeges eseményekre, fejlődésekre koncentrálhatunk, amelyek szükségesek egyéni életutunk bejárásához. Emellett megtalálhatjuk azokat az egyéni megoldásokat, amelyek személy szerint, nekünk tudnak segíteni az utunkon.

A Maja Asztrológus képzés során olyan szakembereket kívánunk képezni, akik a tananyag elsajátítása közben maguk is megismerik saját energia-csomagjukat, bejárják fejlődésük útját, így a tanfolyam végén nemcsak tudással, hanem gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek majd.

A Maja Asztrológus támogatja a hozzá fordulót Lélek szintű kiteljesedésében, hogy megismerje saját erősségeit és hiányait. Segít, hogy rálásson egyéni életútjára, a Lélek szintű adottságaira, mely által tudatossá válhat a mindennapi kihívásokra, a fejlődési lehetőségekre, és az életét meghatározó főbb kérdésekre is.

A képzés alapjait a Maja Szimbólumrendszer adja, mely egy átfogó, magas szintű rálátást tud adni az egyéni életútra, a Lélek szintű vállalásokra és feladatokra. Ehhez kapcsoljuk a különböző módszereket és gyakorlati ismereteket, amelyek mélyítik az ismereteket, illetve segítik a gyakorlati alkalmazást.

A képzés során a tanultakat összefűzzük egy komplex rendszerbe, mely lehetőséget ad arra, hogy a segítséget kérőt a saját gondolkodása mentén támogassuk meg, olyan közös irányt meghatározva, mely megfelelő és követhető számára.

A képzés szóbeli vizsgával és egy záródolgozat leadásával zárul. A képzést sikeresen elvégző hallgató az Omniverzum Szabadegyetem által kiállított Maja Asztrológus Tanúsítványt kap.

A tanfolyam időtartama: a távoktatás 9 hónapos, összesen 36 leckét tartalmaz.

A tanfolyam költsége:
* havi 16.000.- Ft 9 hónapon keresztül
* személyes konzultációk egyszer a képzés végén: 10.000.- Ft
* vizsgadíj: 10.000.- Ft * A záróvizsga feltétele egy 30 oldalas dolgozat elkészítése.

Érdeklődni, jelentkezni:
Steinmüller Csilla Magdolna
telefon: 06-20/397-3930
email: omniverzumtavoktatas@gmail.com


Számmisztikai konzulens képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik otthonról szeretnék elsajátítani számaink üzenetének tudását.

Az anyagokat 6 hónapon keresztül, heti rendszerességgel küldjük e-mailben.

A 6. hónap után lehetőség van 1 nap személyes konzultációra, hogy a benned felmerült kérdéseket átbeszéljük, és segítsünk gyakorlati tudást, tapasztalatot is gyűjteni.

Várjuk mindazok jelentkezését akik:
* szeretnének fejlődni, tanulni
* önismeretre szert tenni, és ezáltal közelebb kerülni önmagukhoz és a világhoz
* akik problémával küzdenek, és keresik a megoldásokat
* mindazokat, akik szeretnének segíteni másoknak.

A 6. hónap végére magas szinten elsajátíthatod a számmisztikát, és képessé válsz a gyakorlati szintű alkalmazásra.

A tanfolyam költsége
* havi 12.000.- Ft 6 hónapon keresztül
* személyes konzultáció: 10.000.- Ft
* vizsgadíj: 10.000.- Ft

Modulok:
1) Számmisztika modul * 24 lecke
2) Pszichológia modul * 24 lecke
3) Kreativitás és Önismeret * 8 lecke
4) Tanácsadás elmélete és gyakorlata

Sikeres vizsga után az Omniverzum Szabadegyetem tanúsítványt állít ki.

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
Steinmüller Csilla
oktatási vezető, spirituális tanító
20/397-3930
e-mail: omniverzumtavoktatas@gmail.com


ECDL távoktatásban otthonról

Helyszín: 
Távoktatás

ECDL távoktatásban otthonról / e-learning

Az ECDL az EU-ban elismert egységes, felhasználói szintű ismereteket igazoló számítógép-használói bizonyítvány. Az ECDL előnyt jelent mind a munkavállalók és munkáltatók, mind pedig a munkanélküliek, illetve pályakezdők számára.

Néhány ok, amiért ajánljuk az ECDL távoktatást:
•    szabad időbeosztás, időveszteség és útiköltség nélkül
•    otthon, kényelmes körülmények között, kedvenc fotelében tanulhat
•    olcsóbb, mint a hagyományos tantermi képzés
•    nincs magára hagyva egyik tanuló sem, hiszen hetente vannak on-line, webkamerás, chates konzultációs időpontok, amikor a tanár mindenben segít
•    tarthatja a kapcsolatot az osztálytársaival is az interneten keresztül (e-mail, fórum, chat)
•    kis befektetéssel, eredményes ECDL vizsgát tehet

Szükséges előképzettség: számítógép-kezelési és internet-felhasználási alapismeretek, webkamera szükséges.
Képzésindulás, időtartam: a képzést folyamatosan indítjuk, 140 órányi tananyag 5 hónapon keresztül a nap 24 órájában áll a hallgató rendelkezésére.
Részvételi díj: 45.500 Ft
Tananyag: olvasható anyagok, feladatok, tesztek interneten, leckékre bontva
Megszerezhető képesítés: tanúsítvány a tanfolyam elvégzéséről és sikeres ECDL vizsga esetén ECDL tanúsítvány

Az ECDL Start témái:
- Elméleti alapok, internet és kommunikáció
- Operációs rendszerek
- Szövegszerkesztés (Word I.)
- Táblázatkezelés (Excel I.)
- Prezentáció készítés (PowerPoint)
+ Informatikai praktikák

Az ECDL Plusz témái:
- Elméleti alapok
Irodai szoftverek I.:
- Adatbázis-kezelés (Access)
- Szövegszerkesztés+ (Word II.)
- Táblázatkezelés+ (Excel II.)
+ Kiadványszerkesztés (Publisher)

Bővebb információ: http://redifi.hu/tavoktatas honlapunkon
Kérdéseivel keresse Somogyi Esztert, 1-273-0450, 30-378-9269, seszter.redifi@gmail.com


Webdesign és honlap készítő tanfolyam távoktatásban

Helyszín: 
Távoktatás

Ezzel a tanfolyammal a nulláról kezdve, minden szaktudás nélkül eljuthatsz a vállalkozóvá válásig, addig a szintig, hogy saját magad honlapját menedzseled és online vállalkozásodat építed a honlapra, vagy akár megrendelőknek, üzletszerűen honlapokat készíts.
Kifejezetten ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak, akik olyan szakmát szeretnének megtanulni otthonról, a saját számítógépük mellett ülve, amire óriási a kereslet és amiben akár kényelmesen, otthonról dolgozhatnak a későbbiekben.

Akár főállás mellett, vagy kisbaba mellett, GYES alatt is elkezdhető a tanulás és a vállalkozás, otthonról menedzselve. Középiskolát végzett, pályaválasztásban még döntésképtelen diákoknak is ajánlom, mert olyan tudást szerezhetnek, ami később jól jöhet, bármerre visz az élet! Az interneté a jövő, az online világ virágzik, most kell kitanulni ezt a jövedelmező mesterséget, amíg nem késő!

Egy 3DVD- ből és 1 munkafüzetből álló, gyakorlatorientált, lépésről lépésre tananyag, amit akár otthon, a számítógéped mellett ülveelsajátíthatsz, mi több, megvalósíthatod online vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseidet!

Azonnal hasznosítható és megvalósítható tudást kapsz arról:
• hogyan készíts design-os weboldalt, ami bizalmat kelt a látogatóban
• hogyan kommunikálj a látogatóid nyelvén, hogy úgy érezzék, szükségük van arra, amit kínálsz nekik
• hogyan tegyél szert látogatottságra és még több látogatóra
• hogyan érd el, hogy a Google keresőben előkelő helyen szerepeljen a honlapod
• hogyan elemezd és fordítsd a hasznodra a honlapod eredményeit
• hogyan adj el a honlapodon keresztül, hatékonyan és gyorsan
• hogyan csinálj hírlevél sorozatokat és egyáltalán mire jó ez
• és ha nagyon megtetszett, hogyan készíts mások számára is weboldalakat

További információ és részletes tematika:

http://www.webdesign-grafika.hu/webdesigner_tanfolyam/webdesigner-weblap...


Műszakicikk eladó tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

2011. márciusától ismét elindítjuk népszerű távoktató tanfolyamainkat, amelyek során az elmúlt években mintegy ezer hallgató tett nálunk sikeres kereskedelmi vizsgát.

Az OKJ – Országos Képzési Jegyzék – szerinti, államilag elismert Műszakicikk eladó szakképesítések megszerzésével elhelyezkedhet szakképzett eladónak, de indíthat vállalkozást már az eladói tanfolyammal is! Alkalmazhatják kereskedelmi középvezetői beosztásokban (boltvezető, áruházi osztályvezető, reszortfelelős, stb.).
Ebben kívánunk segítséget nyújtani oly módon, hogy a hagyományos tanfolyami rendszerű képzés helyett – a kevesebb kötöttséggel és költséggel járó - távoktatási levelező lehetőséget kínáljuk Önöknek.


Szociális gondozó és ápoló képzés távoktatásban

Helyszín: 
Távoktatás

A gyakorlatot választott intézményben is teljesítheti.
120000+35000 Részletfizetés 6 hónap.
Kidolgozott vizsgatételek. OKJ-s bizonyítvány, Europass igényelhető.
Vállalkozói igazolvány kiváltására jogosít.
Tel.: 06-30/74-64-135.
info@humanorientacio.hu
Kód: H-999

Szociális gondozó és ápoló (OKJ 33 762 01 0010 33 02) képzés távoktatásban.
Csoportok indulása havonta. 


Pszichológiai asszisztens képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Cégünk olyan akkreditált képzést kínál, mely kuriózumnak számít ma Magyarországon! Vegyen részt Ön is Pszichológiai asszisztens képzé- sünkben!

Tanfolyamaink olyan tananyagokból tevődnek össze, amelyekkel felső-
fokú tanulmányok nélkül is könnyen szert tehet egyetemi és főiskolai
szintű ismeretekre, ám képzéseinket kortól függetlenül, pályakezdőknek
és felnőtteknek is egyaránt ajánljuk.

A képzés célja

 • A résztvevők – az elméleti és a gyakorlati képzésben – az
  alkalmazott pszichológia különböző területeibe nyernek alapfokú
  betekintést.
 • A legkülönbözőbb munkahelyeken (gyógypedagógiai
  szakszolgálatoknál, nevelési tanácsadókban, családsegítő központokban,
  idősek otthonában, alapítványoknál, egyesületeknél, üzemekben,
  ergonómiai laboratóriumokban, esetleg szakorvosi rendelőkben),
  pszichológusok mellett alkalmazzák a tanultakat.
 • Kellő felkészítést kapnak a felsőfokú tanulmányaik megkezdéséhez.

Családi Napközi Vezető tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

A családi napközit a működtető saját otthonában, vagy más, e célra kialakított helyiségben működtetheti.

A családi napköziben szolgáltatást nyújtó
számára szakképesítés megszerzése nincs előírva, viszont egy – a
jogszabályban meghatározott tartalmú – felkészítő tanfolyamot eredményesen el kell végeznie, ez a Családi napközi vezető tanfolyam,
melyet oktatási intézményünk ajánl. A képzés során a résztvevő
ismereteket szerez a családi napközi alapításának feltételeiről, annak
működtetéséről, jogi szabályozásáról, dokumentációjáról.

Elérhetőség: 061/413-1536 ; 0620/359-5929

info@micimacko.net

www.micimacko.net


Pszichológiai asszisztens tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Akkreditált PSZICHOLÓGIAI ASSZISZTENS tanfolyam

Cégünk olyan akkreditált képzést kínál, mely kuriózumnak számít ma Magyarországon! Vegyen részt Ön is Pszichológiai asszisztens képzésünkben!
Tanfolyamaink olyan tananyagokból tevődnek össze, amelyekkel felső- fokú tanulmányok nélkül is könnyen szert tehet egyetemi és főiskolai szintű ismeretekre, ám képzéseinket kortól függetlenül, pályakezdőknek és felnőtteknek is egyaránt ajánljuk
A képzés 1 tanéves, tandíj: 49.000.-Ft/ Félév
Tantárgy: pszichológia, grafológia, rajzkép elemzés, fejlődéslélektan, drámapedagógia, kriminológia,pszichoanalizis stb
Előadóink:
dr Bilkei pál - kriminálpszichológus
dr Csernus Imre- pszichológus
dr Zacher Gábor - addiktológus
dr Zaja Roland - pszichológus, és még sok neves előadó.
Info: WWW.PSZICHOLOGUSKEPZO.HU
INFO@PSZICHOLOGUSKEPZO.HU
Helyszín: Budapest
Időpont: 2011. január 29.
Időtartam: 2011.január 29. - 2011. november 11.


OKJ Ebrendész távoktatásos szakképzés

Helyszín: 
Távoktatás

Az Edutop Kft. Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, sikeres referenciával rendelkező OKJ Ebrendész képzését, távoktatásos formában indíja! A tanfolyamot jelentkezések számától függően min. 10 fő jelentkezése esetén azonnal indítjuk!
Bemeneti kompetenciák:
· Iskolai előképzettség: középiskola befejező évfolyamának elvégzése
· Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
Vizsga modulok:
· Állat-egészségügyi ismeretek (szóbeli)
· Ebtartási és táplálási alapismeretek (szóbeli)
· Munka-, tűz- és környezetvédelem (szóbeli)
· Vállalkozási alapismeretek (szóbeli)
· Ebrendészet (szóbeli, gyakorlati)

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert EBRENDÉSZ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. A képzettséggel rendelkező személyek vezethetnek állatmenhelyt, ebrendészeti telepet, dolgozhatnak állatmenhelyen vagy gyepmesterként.
Országunkban elsőként intézményünkben végeztek ebrendészek!


Ingatlanközvetítő, értékbecslő OKJ képzés

Helyszín: 
Távoktatás

VIZSGADÍJ ELENGEDÉSI AKCIÓ, 2011. január végéig történő beiratkozás esetén!!!

KEDVEZMÉNY ÖSSZEGE: 25.000,- Ft

Kedvezmény igénybevételének feltételei:

A kedvezmény az MKB Bank Zrt. bármely fiókjában történő vállalkozói folyószámlanyitással vehető igénybe. Fontos, hogy ezen a folyószámlán minimum 12 hónapon keresztül forgalmat kell, hogy bonyolítson; a forgalom mértéke nincs meghatározva. Lényeges, hogy az általunk küldött, vagy a honlapunkról letölthető számlanyitást igazoló adatlappal legyen a számla megnyitva! A számlanyitási adatlap letölthető: www.e-pok.hu/Kedvezmények menüpont alatt

A kedvezmény igénybevételéhez a cégnek/egyéni vállalkozónak legalább egy lezárt mérleggel/adóévvel, és árbevétellel kell rendelkeznie. Pannon oktatási Központ Kft. Pécs, Liszt Ferenc u. 1. Érd.: 72/820-168, 06-30/367-4167

Tanfolyam részletezése:
A távoktatásos tanfolyami forma levelező oktatás, melynél a képzés időtartama 3 hónap, a tananyagot tantárgyanként, azon belül témacsoportonként elektronikus úton küldjük a hallgatóknak. Az egyes szakterületek otthoni elsajátítását ellenőrző feladatsorokkal, oktatási segédanyagok küldésével segítjük.
A gyakorlati ismeretek átadását a tantárgyanként tartandó konzultációs nap biztosítja, mely a képzés során mindössze 4 napos elfoglaltságot jelent. A konzultációs nap szombati napokra van ütemezve, intenzív, alkalmanként 8 tanórát jelent, pécsi és budapesti  képzési helyszínnel.
Igény esetén régiónként, nagyobb városokban vállaljuk a konzultációs napok megszervezését.
Pannon oktatási Központ Kft. Pécs, Liszt Ferenc u. 1. Érd.: 72/820-168, 06-30/367-4167


Ingatlanközvetítő értékbecslő OKJ képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Tanfolyam részletezése:A távoktatásos tanfolyami forma levelező oktatás, melynél a képzés időtartama 3 hónap, a tananyagot tantárgyanként, azon belül témacsoportonként elektronikus úton küldjük a hallgatóknak. Az egyes szakterületek otthoni elsajátítását ellenőrző feladatsorokkal, oktatási segédanyagok küldésével segítjük. A gyakorlati ismeretek átadását a tantárgyanként tartandó konzultációs nap biztosítja, mely a képzés során mindössze 4 napos elfoglaltságot jelent. A konzultációs nap szombati napokra van ütemezve, intenzív, alkalmanként 8 tanórát jelent, Pécsi képzési helyszínnel. Igény esetén régiónként, nagyobb városokban vállaljuk a konzultációs napok megszervezését.

A képzési, illetve konzultációs napokon az elméleti oktatás kiegészítéseként gyakorlati órákat is szervezünk. Ezeken ingatlanok értékbecslésének, ingatlanközvetítésnek gyakorlati technikáit konkrét ingatlanok helyszíni szemléjével, bemutatásával, esettanulmányokkal segítünk elsajátítani.


Televíziócsatorna üzemeltető, irányító képzés

Helyszín: 
Távoktatás

A tevezett, Televíziócsatorna Üzemeltető, irányító Akrreditált képzés, melynek során, a hallgatók, egy saját on-line csatorna létrehozásával készülnek fel a szakvizsgára. A képzés interaktív, heti két konzultációval. Minden hallgató, egy saját kamerát, és laptopot kap, melyekkel a képzés teljes időtartama alatt otthon is tudnak tanulni és dolgozni.

jelentkeznikehet az oktatas@riporttv.hu címen, vagy  a +3630/5280284-es számon, Imre Dezső igazgatónál.

A vizsgára beindított csatornához, elkészítik a teljes költségvetést, személyi és tárgyi feltételek komplett tervezését, műsorrendet, megtanulnak filmet és élő adást készíteni, illetve lebonyolítani, megtanulják a vezetés, és munkatársak kiválasztásának technikáit.

A végzett hallgatók, úgy tudnak televízió csatornát alapítani, hogy a csatornánál dolgozó minden munkatárs munkakörét ismerik, így tisztában vannak a lehetőségekkel, és azzal, mit lehet megvalósítani az adott technikával, illetve gazdasági háttérrel.

A képzés egy év, az ára 1 500 000 ft.

A tanfolyam kis csoportokban indul, évközben többször. A csoportok maximális létszáma 10 fő.

Képzési intézmények, a KRR Riport Televízió Kft, valamint a Szókratész Kéttannyelvű Szakközépiskola lesznek.


Drupal Sminkmester tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Időpont: 2010 május 3. - május 23.

 • Szeretnél profi kinézetű weboldalt létrehozni?
 • Ismered a Drupal rendszert és szeretnéd azt a saját igényeidnek megfelelő kinézetűre alakítani?

Tanfolyamunkon konkrét példákon keresztül megismerheted, hogy miként

 • tervezd meg weboldaladat,
 • alakítsd ki a weboldal felépítését (layout),
 • szabj át egy már létező Drupal sminket,
 • készíts saját Drupal sminket,
 • alakíts ki speciális kezdőoldalt,
 • tervezd át az egyes elemek (oldal, blokk stb) megjelenését,
 • változtasd meg az egyes tartalom típusok megjelenését,
 • tartalmak és megjelenési sablonok összerendelését,
 • formázd meg egy űrlapot és annak elemeit.

Átfogó képet nyersz mindarról, ami a Drupal smink készítéséhez tartozik. További információkért látogasd meg a képzés oldalát!


Angol kezdő online tanfolyam ingyenes leckékkel!

Helyszín: 
Távoktatás

Angol kezdő online tanfolyam.
Iratkozz fel ingyenes leckéinkre!
Angol alapszavak, egyszerű angol keresztrejtvények, szótanuló sok témakörben, viccek.
Szeretnél tudni angolul?
De nincs időd nyelviskolába járni, mert nem tudsz otthonról vagy a munkahelyedről elszabadulni?

Esetleg túl messze van?
Webcím: http://tanoda.shp.hu


Tőzsdei alapismeretek levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Tőzsdei alapismeretek levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 17 000 Ft.

A tanfolyam jellege: ismeretterjesztő

A tőzsdei alapismeretek oktatása sajnos nem része a középiskolai tananyagnak, pedig olyan ismereteket ölel fel amelyek segítségével az egyén pénzügyi gondolkodása ésszerűvé és értelmessé válik. Az általános műveltség mellett azok akik affinitást mutatnak e terület iránt a tőzsdei kereskedéssel olyan államilag el nem ismert szakmát sajátíthatnak el, mellyel életre szóló kötődést és a folyamatos munkájuk révén pénzügyi jólétet alakíthatnak ki.

Tananyag: Tőzsdei kereskedés – Az árupiacokról – A befektetési alapokról – Technikai elemzés - Napon belüli kereskedés egyszerűen

Tananyagcsomagunk 7 db könnyen olvasható, érthető nyelvezetű oktatófüzetből áll, egyenként kb.50-60 oldal terjedelemben.

Néhány ok amiért ajánljuk a „Tőzsdei alapismeretek” LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- leckéink nyelvezete könnyen érthető
- kis befektetéssel használható tudásra tehet szert
- a 2009-ben a tananyagot megvásárlók részére a befizetett teljes összeget beszámítjuk a 2010-es évben történő bármelyik OKJ-s tanfolyamunkra történő jelentkezésénél.

Rendelje meg tőzsdei alapismeretek tananyag csomagunkat!

 Fizetés utánvéttel, postaköltség az árban bennfoglaltatik.

Érdeklődni: - Telefonszám: 06 (30) 523-2851

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!

 


Ingyenes Internetes Távmunka Tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Az álláshirdetések tele vannak különféle otthonról végezhető, azaz
távmunka ajánlatokkal. Tanfolyamunk segít eligazodni közöttük azzal,
hogy tisztázza az alapfogalmakat, tévhiteket, és választási
szempontokat kínál.

A tanfolyam leckéit e-mailben kapja.

 

A tanfolyam tematikája:

 

1. Mi a távmunka?

2. Milyen jellegű és nagyságrendű jövedelmek érhetők el?

3. Mi is az a Multi Level Marketing?

4. Az MLM kockázatai és előnyei

5. Milyen tévinformációk vannak az MLM-ről?

6. A "Cashflow négyszög"

7. Milyen szempontok alapján válasszunk MLM céget?

8. Összegzés

 

A tanfolyam jellege: távoktatás

 

A képzés időtartama:  2 hét, másnaponként egy e-mail, összesen 8 db.

 

Tekintse meg honlapunkat is:
http://vallalkozoitanfolyamok.prodakt.hu
 


Eszperantó távoktatás

Helyszín: 
Távoktatás

Tanulj
saját tempódban, nyelvtanár segítségével!
Eszperantó távoktatás a sikeres alap- és
középfokú nyelvvizsgához a Fundamento
Eszperantó Nyelviskolában. 06 70 385 0270
www.fundamento.hu


Kresz teszt és tanfolyam. Gyakorlás és vizsga minden jármûkategóriából.

Helyszín: 
Távoktatás

Online interaktív KRESZ tanfolyam minden járműkategória részére. A hatósági vizsgával megegyező  naprakész kérdés adatbázis használatával ellenőrizhető tudásszint. A felkészülést képzett szakértők válaszai, letőlthető hasznos dokumentumok is segítik.

http://www.webkresz.hu

info@webkresz.hu


Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

Helyszín: 
Távoktatás

Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

A tanfolyam ára: 16 x 3400 Ft.

Tananyagunk 16 füzetből + a hanganyagot tartalmazó cd-ből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Néhány ok amiért ajánljuk a LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el az angol nyelv alapjait
- a tanfolyam elvégzését követő 1 évig a befizetett teljes összeget
   beszámítjuk bármely OKJ-s tanfolyamunkra történő jelentkezése esetén

Milyen szintre juthat el?

A teljes tananyag elsajátítása esetén, Ön képes lesz egy alapszintű kommunikációra mind írásban, mind szóban. A tanfolyam tematikája az éttermi étkezéstől, a vásárláson át, az utazásig rengeteg hasznos, gyakorlati információt tartalmaz. A nyelvtani részek azonban mindig csak a legszükségesebb információkat ismertetik. Ön már az első füzetek után képes lesz rövid mondatok alkotására, és akár már kissé bonyolultabb mondatok megértésére is.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban kedvezményes 2400 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Kozmetikus levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Kozmetikus levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kozmetikus OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 815 01 0000 00 00).

Kozmetikus tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: gazdasági és munkajogi ismeretek, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, kozmetikus laboratóriumi gyakorlat, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a KOZMETIKUS LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos:

A kozmetikus OKJ-s levelező tanfolyamot követő ráképzésünk ára 150.000 Ft (vizsgadíj: 25.000 Ft). A ráképző tanfolyam időtartama 10 hónap.

Mindenki, aki a 12 hónapot eredményesen befejezi a levelezős rendszerünkben, igénybe veheti az ajánlott ráképzésünket, melyet Budapesten tartunk szombati napokon, havonta 1-2 alkalommal. A ráképzésünket 12 fő felett indítjuk.

Ráképzésünk tartalmazza az OKJ-s modulok kötelező követelményeit, laborgyakorlatokat.

Gyakorlat: egyéni szervezésben a 10-22 hónap alatt, 860 óra teljesítése kötelező. Kérésre gyakorlati tematikát küldünk (tételek, házivizsgák részletezése, haladási üteme)

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban kedvezményes 2400 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Gyógymasszőr levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Gyógymasszőr levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Gyógymasszőr OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 726 01 0010 5201).

A gyógymasszőr tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket
havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal,
füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: anatómia, rheumatológia, ortopédia, traumatlógia,
ideggyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, fizioterápia,
masszázselmélet. (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a GYÓGYMASSZŐR LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet az ország 11 városában
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos: Tananyagunk megvásárlása után gyakorlati
ráképzés keretében, kedvezményes áron, biztosítjuk a gyógymasszőr
szakmunkás bizonyítvány megszerzését. A gyógymasszőr levelező
oktatásban kifizetett TELJES összeget beszámítjuk a szakmunkás képzés idején.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 2400Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Kereskedő boltvezető tanfolyam Budapest

Helyszín: 
Távoktatás

Kereskedő boltvezető tanfolyam Budapest

Tanfolyam jellege: szakképesítő ( OKJ 33 341 01 0000 00 00 )

A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes létrehozni és működtetni egy kisvállalkozást. A vállalkozás környezetéhez igazodva alkalmazza a megfelelő marketing eszközöket. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a bolt működését, a raktározást, nyilvántartja a készleteket. Képes az önálló értékesítésre, a bolt szabályszerű üzemeltetésére.

A képzés időtartama: 7 hónap

A képzés helye: Apáczai Csere János Gimnázium, 1054 Budapest, Papnövelde u. 4-6. vagy Fáklya Klub, 1064 Budapest, Csengery u. 68.

A képzéshez szükséges végzettség: 10. évfolyam elvégzése (vagy 1999. augusztus 31. elött befejezett általános iskola).

Követelménymodulok: 0004-06 az áruforgalom lebonyolítása, 0005-06 a kereskedelmi egység szabályszerű működtetése, 0008-06 ruházati termékek forgalmazása vagy 0007-06 élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása,
0003-06 az áruforgalmi tevékenység tervezése, irányítása, elemzése, 0874-06 kisvállalkozások alapítása, működtetése, megszüntetése.

Az órák:

 • ' D ' csoport: három hetente szombatonként, 09-16 óráig.

A következő tanfolyam kezdete:

 • ' D ' csoport: 2009. február 21. szombat 09 óra, megnyitó és oktatás. Távoktatás! Ha a kezdés időpontja  elmúlt, tájékozódjon legújabb időpontról weboldalunkon! www.2007kapos.hu – Itt!    

A tanfolyam ára: 109.000 Ft., Távoktatásban: 85.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség: Regisztrációs díj 8.000 Ft, a tanfolyam indulásakor 65.000 Ft, 3 hónap elteltével 36.000 Ft.
Távoktatásban: Regisztrációs díj 8.000 Ft, a tanfolyam indulásakor 50.000 Ft, 3 hónap elteltével 27.000 Ft.

+ Vizsgadíj: 2 x 25.000 Ft.

A tanfolyam során a hallgatók először az államilag elismert RUHÁZATI ELADÓ vagy ÉLELMISZER ÉS VEGYIÁRU ELADÓ, majd ezt követően KERESKEDŐ BOLTVEZETŐ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak, amit a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet mint állami szerv állít ki. Nemzetközi bizonyítvány ( EUROPASS ) igényelhető.

Érdeklődni: Hargitai Éva - Telefonszám: 06 30 / 424 37 44

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Ruházati eladó tanfolyam Budapest

Helyszín: 
Távoktatás

Ruházati eladó tanfolyam Budapest

Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 341 01 0010 31 05)

A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes ellátni a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, értékesítési tevékenységet végez, készletezési, raktározási feladatokat lát el és segíti az árubeszerzést.

A képzés időtartama: 4 hónap

A képzés helye: Apáczai Csere János Gimnázium, 1054 Budapest, Papnövelde u. 4-6. vagy Fáklya Klub, 1064 Budapest, Csengery u. 68.

A képzéshez szükséges végzettség: 8 általános iskolai végzettség

Követelménymodulok: 0004-06 az áruforgalom lebonyolítása, 0005-06 a kereskedelmi egység szabályszerű működtetése, 0008-06 ruházati termékek forgalmazása.

Az órák:

 • ' D ' csoport: három hetente szombatonként, 09-16 óráig.

A következő tanfolyam kezdete:

 • ' D ' csoport: 2009. február 21. szombat 09 óra, megnyitó és oktatás. Ha a kezdés időpontja  elmúlt, tájékozódjon legújabb időpontról weboldalunkon! www.2007kapos.hu – Itt!

A tanfolyam ára: 99.000 Ft., Távoktatásban: 49.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség: Regisztrációs díj 9.000 Ft, a tanfolyam indulásakor 55.000 Ft, 2 hónap elteltével 35.000 Ft.
Távoktatásban: Regisztrációs díj 9.000 Ft, a tanfolyam indulásakor 40.000 Ft.

+ Vizsgadíj: 25.000 Ft. amely a vizsga előtt két hónappal fizetendő.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert RUHÁZATI ELADÓ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak, amit a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet, mint állami szerv állít ki. Nemzetközi bizonyítvány ( EUROPASS ) igényelhető.

Érdeklődni: Hargitai Éva - Telefonszám: 06 30 / 424 37 44

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

Helyszín: 
Távoktatás

Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

A tanfolyam ára: 16 x 3400 Ft.

Tananyagunk 16 füzetből + a hanganyagot tartalmazó cd-ből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Néhány ok amiért ajánljuk a LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el az angol nyelv alapjait
- a tanfolyam elvégzését követő 1 évig a befizetett teljes összeget
   beszámítjuk bármely OKJ-s tanfolyamunkra történő jelentkezése esetén

Milyen szintre juthat el?

A teljes tananyag elsajátítása esetén, Ön képes lesz egy alapszintű kommunikációra mind írásban, mind szóban. A tanfolyam tematikája az éttermi étkezéstől, a vásárláson át, az utazásig rengeteg hasznos, gyakorlati információt tartalmaz. A nyelvtani részek azonban mindig csak a legszükségesebb információkat ismertetik. Ön már az első füzetek után képes lesz rövid mondatok alkotására, és akár már kissé bonyolultabb mondatok megértésére is.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 2400 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Ecdl levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Ecdl levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 14 900 Ft.

A tanfolyam jellege: ECDL (European Computer Driving Licence) képzés.

Az ECDL, az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni.

Tananyag: 1db dvd, 1db fűzött jegyzet, leckékre bontva, mely tartalmazza a 7 modulos ECDL teljes elméleti és gyakorlati anyagát. A dvd-n gyakorlati feladatok és tesztek is találhatók, ezzel is biztosítva a szükséges tudás megszerzését.

Tantárgyak: Információ-technológia alapismeretek, Operációs rendszerek, Szövegszerkesztés, Adatbázis-kezelés, Táblázatkezelés, Prezentáció, Információ és kommunikáció szolgáltatások.

Néhány ok amiért ajánljuk az ECDL LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- leckéink nyelvezete könnyen érthető
- kis befektetéssel, eredményes ECDL vizsgát tehet
- eredményes vizsga esetén a tanfolyam elvégzését követő 1 évig a befizetett teljes összeget
   beszámítjuk bármely OKJ-s tanfolyamunkra történő jelentkezésénél.

ECDL vizsga egyéni szervezésében, lakhelyéhez legközelebb lévő vizsgaközpontban. ECDL vizsgaközpontok itt.

Rendelje meg ECDL tananyag csomagunkat, melyet akciónkban kedvezményes 11 000 Ft-os áron vásárolhat meg!

Érdeklődni: Kárpáti Krisztián - Telefonszám: 06 (70) 255-2885

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Kozmetikus levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Kozmetikus levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kozmetikus OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 815 01 0000 00 00).

Kozmetikus tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: gazdasági és munkajogi ismeretek, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, kozmetikus laboratóriumi gyakorlat, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a KOZMETIKUS LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos:

A kozmetikus OKJ-s levelező tanfolyamot követő ráképzésünk ára 150.000 Ft (vizsgadíj: 25.000 Ft). A ráképző tanfolyam időtartama 10 hónap.

Mindenki, aki a 12 hónapot eredményesen befejezi a levelezős rendszerünkben, igénybe veheti az ajánlott ráképzésünket, melyet Budapesten tartunk szombati napokon, havonta 1-2 alkalommal. A ráképzésünket 12 fő felett indítjuk.

Ráképzésünk tartalmazza az OKJ-s modulok kötelező követelményeit, laborgyakorlatokat.

Gyakorlat: egyéni szervezésben a 10-22 hónap alatt, 860 óra teljesítése kötelező. Kérésre gyakorlati tematikát küldünk (tételek, házivizsgák részletezése, haladási üteme)

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 2400 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam Székesfehérvár

Helyszín: 
Távoktatás

Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam Székesfehérvár

Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 341 01 0010 31 02)

A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes ellátni a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, értékesítési tevékenységet végez, készletezési, raktározási feladatokat lát el és segíti az árubeszerzést.

A képzés időtartama: 4 hónap

A képzés helye: Jáky József Műszaki Szakközépiskola, Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11.

A képzéshez szükséges végzettség: 8 általános iskolai végzettség.

Követelménymodulok: 0004-06 az áruforgalom lebonyolítása, 0005-06 a kereskedelmi egység szabályszerű működtetése, 0007-06 élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása.

Az órák:

 • ' E ' csoport : három hetente szombatonként, 09-16 óráig.

A következő tanfolyam kezdete:

 • ' E ' csoport : 2009. 02. 14. szombat 8 óra, megnyitó és oktatás. Távoktatás! Ha kezdés időpontja  elmúlt, tájékozódjon legújabb időpontról weboldalunkon! www.2007kapos.hu – Itt!    

A tanfolyam ára: 89.000 Ft., Távoktatásban: 79.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség: Regisztrációs díj 12.000 Ft, tanfolyam indulásakor 37.000 Ft, 1 hónap elteltével 40.000 Ft.
Távoktatásban: Regisztrációs díj 12. 000 Ft, a tanfolyam indulásakor 30. 000 Ft, 1 hónap elteltével 37. 000 Ft. Mindkét tanfolyami rendszerben a vizsgadíj: 30. 000 Ft, ami 1 hónappal a vizsga előtt fizetendő.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert ÉLELMISZER ÉS VEGYIÁRU ELADÓ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak, amit a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet, mint állami szerv állít ki. Nemzetközi bizonyítvány ( EUROPASS ) igényelhető.

Érdeklődni: . - Telefonszám: 06 30 / 367 - 92 17

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Műkörömépítő levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Műkörömépítő levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 31 815 01 0000 00 00).

A kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, a műkörömépítés 5 féle alaptechnikája, díszítések, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek, henna, masszázs, stb.(A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a KÉZ ÉS LÁBÁPOLÓ MŰKÖRÖMÉPÍTŐ LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet az ország 18 városában
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos: Tananyagunk megvásárlása után gyakorlati ráképzés keretében, kedvezményes áron, biztosítjuk a kéz és lábápoló, műkörömépítő szakmunkás bizonyítvány megszerzését. A kéz és lábápoló műkörömépítő levelező oktatásban kifizetett TELJES összeget beszámítjuk a szakmunkás képzés idején.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban kedvezményes 2400 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

 Érdeklődni: , - Telefonszám: 06 / 30 / 842-8330

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

Helyszín: 
Távoktatás

Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

A tanfolyam ára: 16 x 3400 Ft.

Tananyagunk 16 füzetből + a hanganyagot tartalmazó cd-ből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Néhány ok amiért ajánljuk a LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el az angol nyelv alapjait
- a tanfolyam elvégzését követő 1 évig a befizetett teljes összeget
   beszámítjuk bármely OKJ-s tanfolyamunkra történő jelentkezése esetén

Milyen szintre juthat el?

A teljes tananyag elsajátítása esetén, Ön képes lesz egy alapszintű kommunikációra mind írásban, mind szóban. A tanfolyam tematikája az éttermi étkezéstől, a vásárláson át, az utazásig rengeteg hasznos, gyakorlati információt tartalmaz. A nyelvtani részek azonban mindig csak a legszükségesebb információkat ismertetik. Ön már az első füzetek után képes lesz rövid mondatok alkotására, és akár már kissé bonyolultabb mondatok megértésére is.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 1700 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Kozmetikus levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Kozmetikus levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kozmetikus OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 815 01 0000 00 00).

Kozmetikus tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: gazdasági és munkajogi ismeretek, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, kozmetikus laboratóriumi gyakorlat, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a KOZMETIKUS LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos:

A kozmetikus OKJ-s levelező tanfolyamot követő ráképzésünk ára 150.000 Ft (vizsgadíj: 25.000 Ft). A ráképző tanfolyam időtartama 10 hónap.

Mindenki, aki a 12 hónapot eredményesen befejezi a levelezős rendszerünkben, igénybe veheti az ajánlott ráképzésünket, melyet Budapesten tartunk szombati napokon, havonta 1-2 alkalommal. A ráképzésünket 12 fő felett indítjuk.

Ráképzésünk tartalmazza az OKJ-s modulok kötelező követelményeit, laborgyakorlatokat.

Gyakorlat: egyéni szervezésben a 10-22 hónap alatt, 860 óra teljesítése kötelező. Kérésre gyakorlati tematikát küldünk (tételek, házivizsgák részletezése, haladási üteme)

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 1700 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Érdeklődni: Mészáros István - Telefonszám: 061-950-55-37, 0630-524-4344

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


Műkörömépítő levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Műkörömépítő levelező tanfolyam

A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 31 815 01 0000 00 00).

A kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.

Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, a műkörömépítés 5 féle alaptechnikája, díszítések, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek, henna, masszázs, stb.(A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)

Néhány ok amiért ajánljuk a KÉZ ÉS LÁBÁPOLÓ MŰKÖRÖMÉPÍTŐ LEVELEZŐ OKTATÁST:

- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet az ország 15 városában
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét

Fontos: Tananyagunk megvásárlása után gyakorlati ráképzés keretében, kedvezményes áron, biztosítjuk a kéz és lábápoló, műkörömépítő szakmunkás bizonyítvány megszerzését. A kéz és lábápoló műkörömépítő levelező oktatásban kifizetett TELJES összeget beszámítjuk a szakmunkás képzés idején.

Rendelje meg 1. füzetünket, melyet akciónkban  kedvezményes 1700 Ft-os áron vásárolhat meg! További füzeteink ára: 3400 Ft/db.

(Az első füzet megrendelése nem jár semmilyen további kötelezettséggel!)

Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!

Érdeklődni: , - Telefonszám: 06 / 30 / 842-8330


Ecdl levelező tanfolyam, képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Ecdl levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 14 900 Ft.
A tanfolyam jellege: ECDL (European Computer Driving Licence) előkészítő képzés.

Az ECDL, az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni.


Lakberendező levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Lakberendező levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.
A tanfolyam jellege: Lakberendező OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52789902)
A lakberendező tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.


Műkörömépítő levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Műkörömépítő levelező tanfolyam (Új*)
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 31 815 01 0000 00 00).
A kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.


Kereskedő boltvezető képzés - távoktatásos rendszerben

Helyszín: 
Távoktatás

Kereskedő boltvezető képzés - távoktatásos rendszerben
Tanfolyam jellege: szakképesítő ( OKJ 33 341 01 0000 00 00 )
A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes létrehozni és működtetni egy kisvállalkozást. A vállalkozás környezetéhez igazodva alkalmazza a megfelelő marketing eszközöket. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a bolt működését, a raktározást, nyilvántartja a készleteket. Képes az önálló értékesítésre, a bolt szabályszerű üzemeltetésére.


Műkörömépítő levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, a műkörömépítés 5 féle alaptechnikája, díszítések, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek, henna, masszázs, stb.(A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)


Kozmetikus levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Kozmetikus levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.
A tanfolyam jellege: Kozmetikus OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 815 01 0000 00 00).
Kozmetikus tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.
Tantárgyak: gazdasági és munkajogi ismeretek, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, kozmetikus laboratóriumi gyakorlat, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)


Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek

Helyszín: 
Távoktatás

Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek
A tanfolyam ára: 16 x 3400 Ft.

Tananyagunk 16 füzetből + a hanganyagot tartalmazó cd-ből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.


Gyógymasszőr levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Gyógymasszőr levelező tanfolyam
A tanfolyam jellege: Gyógymasszőr OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 51500801)
A gyógymasszőr tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.


Számítógépkezelő képzés, tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Most ingyenes számítógépkezelő képzés.
Práter PC
További info:


Gyógymasszőr levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Gyógymasszőr levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Gyógymasszőr OKJ-s előkészítő képzés (Okj 51500801)
A gyógymasszőr levelező tanfolyam kezdete: 2008. szeptember 8.

A gyógymasszőr tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.
Tantárgyak: anatómia, rheumatológia, ortopédia, traumatlógia, ideggyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, fizioterápia, masszázselmélet. (A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)


Lakberendező levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

 
Lakberendező levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Lakberendező OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52789902)
A lakberendező levelező tanfolyam kezdete: 2008 szeptember 8.


Tűzvédelmi szakvizsga

Helyszín: 
Távoktatás

TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA Hegesztő, PB gáztargonca, benzinkút Tűzvédelmi szakvizsga 4 óra alatt! 9.6 és 9.15=Budapest,9.7=Győr,9.21-22=Szeged,9.23=Békéscsaba, 9.26=Tatabánya,9.27-28=Győr.10.04=Eger. Vízforrás felülvizsgáló (2 nap=30e-képzés, Továbbképzés-20e), Piro(1 nap-16e Ft)10.08=Gyula Tűzoltókészülék karbantartó(2nap=30e/továbbképzés-20e):9.29-30. Tűzjelző és Tűzoltó berendezések szerelői-karbantartói(1-1 nap=22-24e, együtt=36e) TJ:Budapest:9.15 Oltós:Október=Bp www.tuzvedelmiszakvizsga.com

santagyula@gmail.com


http://www.tuzszakvizsga.hu


Műkörömépítő levelező tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Műkörömépítő levelező tanfolyam
A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft.

A tanfolyam jellege: Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s előkészítő képzés 31 815 01 0000 00 00
A kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas oktatást.
Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, a műkörömépítés 5 féle alaptechnikája, díszítések, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek, henna, masszázs, stb.(A teljes OKJ-s vizsgaanyag.)
Néhány ok amiért ajánljuk a KÉZ ÉS LÁBÁPOLÓ MŰKÖRÖMÉPÍTŐ LEVELEZŐ OKTATÁST:- otthon, kényelmes körülmények között tanulhat
- maga osztja be a tanulásra szánt időt
- fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével
- leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást
- ráképzésünket követően szakmunkás bizonyítványt szerezhet az ország 11 városában
- kis befektetéssel, havi 3400 Ft-ért sajátíthatja el a szakma elméleti részét


 


Kereskedő-boltvezető tanfolyam, távoktatás

Helyszín: 
Távoktatás


Jelentkezés feltétele: 8 ill. 10 általános iskolai végzettség és szakirányú szakmai alapképzettség (bolti eladói, kölcsönzői vagy trafikos OKJ-s bizonyítvány)
33 341 01 0000 00 00 Kereskedő boltvezető
Szakmai modulok:
0003-06 Az áruforgalmi tevékenység tervezése, irányítása (írásbeli vizsga) 0874-06 Kisvállalkozások alapítása, működtetése, megszüntetése (szóbeli vizsga)

A tanfolyam költsége 44.000 Ft + 24.000 Ft vizsgadíj, amely 2 részletben (2 x 34.000 Ft) fizethető.

Kedvezmény:  Mindkét tanfolyamra jelentkező hallgatóink részére a fenti összegből 10.000 Ft  engedményt adunk.

Bolti eladói tanfolyamok

  31 341 01 0010 31 03       Élelmiszer és vegyi áru eladó         
  31 341 01 0010 31 06       Ruházati eladó

  A következő tanfolyam indulása: 2008. november. a vizsgák időpontja: várhatóan 2009 február hó.
  A tanfolyam költsége  54 000 Ft + 24 000 Ft vizsgadíj, amely 3 részletben (3 x 26 000 Ft) fizethető. Az első részletet csekken, vagy személyesen (a beiratkozáskor), a további részletet csekken, vagy a konzultációkon lehet befizetni.

  A jelentkezés feltétele: 8 ill. 10 általános iskolai végzettség, és egészségügyi alkalmasság.

  Szakmai modulok:

  0004-06  Az áruforgalom lebonyolítása             (szóbeli vizsga)
  0005-06  Kereskedelmi egységek működtetése  (szóbeli vizsga)
  0007-06  Élelmiszer és vegyi áruk forgalmazása (gyakorlati vizsga), VAGY:
  0008-06  Ruházati termékek forgalmazása (gyakorlati vizsga)

  Az OKJ-s bizonyítvány megszerzéséhez gyakorlati és szóbeli vizsgát is kell tenni.
  A vizsgákhoz a teljes, szükséges tananyagot (tankönyvek, kidolgozott tételsorok, konzultációs anyagok, feladatlapok stb.) biztosítjuk az Önök részére.
  A felkészüléshez – kéthetente vasárnap délelőtt - személyes konzultációkat tartunk Budapesten, amelyek részletes beosztásáról és helyszínéről külön értesítést küldünk.

  A vizsgára bocsátás feltétele: A konzultációkon való részvétel, az egyes feladatlapok
  eredményes megoldása és sikeres modulzáró vizsga.

 

Minaret Felnőttképző Studió
Tel: 06-23/369-056
E-mail: csiganet@t-online.hu
web: Minaret (csiga-biga.hu)
Központ: 2030 Érd, Kossuth Lajos utca 143 
Levélcím: 2036 Érdliget, Pf.: 23
Mobil: 06-30/9429-683 vagy 06-30/222-4629
Nyilvántartási szám: 13-0301-04


Távoktatás Bolti eladói tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Élelmiszer és vegyi áru eladó, ruházati eladó tanfolyamok indulnak folyamatosan távoktatásban!


Hastánc-oktatói tanfolyam

Helyszín: 
Távoktatás

Hastánc-oktatói tanfolyam az AZIZA ART MOZGÁSMŰHELYBEN


3D animáció tanfolyam - távoktatásos képzés

Helyszín: 
Távoktatás

Bevezetés a 3D animációba - távoktatási segédeszköz. Eddig elkészült oktatóanyagaink a média világába vezetik be az érdeklődőt. Olyan témákról van szó,tanfolyam, oktatás, képzésSzűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.