Műkörömépítő képzés

Helyszín: 
Tolna megyei képzések

MAGASSZINTŰ, GYAKORLAT-ORIENTÁLT OKJ-S SZAKKÉPZÉS

A szakképzéssel államilag elismert OKJ szakmunkásbizonyítvány szerezhetõ. Képzésünkön elsajátíthatja a szakma minden fontos mozzanatát, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten. Oktatásunk az állami elvárásoknak megfelelõ modulrendszerben zajlik, igény esetén Europass bizonyítvány kiállításával, mely lehetõvé teszi a külföldi munkavállalást.

Intézményünk egyedülálló VIZSGAGARANCIÁT biztosít! Képzésünk limitált lészámmal folyik (max. 15 fő).

Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, a tanfolyam elvégzésével olyan tudás birtokosa lehet, aminek segítségével sikeresen építheti karrierjét bárhol az országban, vagy akár külföldön is. Legfõbb célunk, hogy valós, és magasszintû tudással rendelkezzen minden végzõs hallgatónk, biztosítva ezzel szakmai sikerét.

Váradi Bernadett: 06-30-830-24-26 szakmai sikerét.

 


nailprof adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.nailprof.hu

Telefon 1.
06-30-830-24-26

Bemutatkozás

A szakképzéssel államilag elismert OKJ szakmunkásbizonyítvány szerezhetõ. Képzésünkön elsajátíthatja a szakma minden fontos mozzanatát, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten. Cégünk vizsgagaranciát biztosít! Képzésünk limitált csoportlétszámmal folyik (max. 15 fő).
Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, a tanfolyam elvégzésével olyan tudás birtokosa lehet, aminek segítségével sikeresen építheti karrierjét bárhol az országban, vagy akár külföldön is. Legfõbb célunk, hogy valós, és magasszintû tudással rendelkezzen minden végzõs hallgatónk, biztosítva ezzel szakmai sikerét.
AZOK A HALLGATÓK AKIK 2010. JÚLIUS 15.-IG JELENTKEZNEK, EGÉSZ NAPOS DÍSZÍTÕ TOVÁBBKÉPZÉST KAPNAK AJÁNDÉKBA!!


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.