Siklóernyős tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti képzések

Ez a siklóernyős tanfolyam azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni a repülés érzését siklóernyővel ill. akiket régóta vonz a szabad repülés gondolata, de eddig még volt bátorságuk ahhoz, hogy eljöjjenek, kipróbálják a repülést.
Hogy biztonságos-e a siklóernyőzés? Azt kell mondjam, hogy megfelelő oktatás esetén igen, de gyere és tapasztald meg ezen a kedvcsináló kezdő siklóernyős tanfolyamon, ami a fő tanfolyam előkészítőjének tekinthető.

Ez a tanfolyam 8 alkalmat jelent, ami körülbelül egy-másfél hónap tanfolyami időt jelent, az időjárási körülményektől függően. Ez alatt az idő alatt megtanulható az siklóernyő biztonságos kezelése a földön, szélcsendben, gyenge szélben, és erősebb szélben is. Ez a tanulás jelenti a biztos starttudást, amire a repüléseknél szükség is lesz.

A kezdeti siklóernyős repüléseket alacsonyabb magasságból, majd a siklóernyős oktatódombok teljes magasságból végezhetik. Különböző helyszíneken és időjárási feltételek mellett van lehetőség a repülésekre. Valamint ezt a kezdeti gyakorlati tudást a megfelelő mennyiségű elméleti háttérrel támasztjuk alá, viszont itt még nem ez az elsődleges, hanem a repülés élménye. A tanfolyam ideje alatt maximális biztonságra törekszünk.

Gyere és próbáld ki a siklóernyőzést a FreeAir Siklóernyős Klubnál : www.freeair.hu

A kedvcsináló tanfolyamról bővebb infő a következő linken: http://www.freeair.hu/tanfolyamok/tanfolyam-az-elso-onallo-repulesekhez-...


chaboy adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.freeair.hu

Telefon 1.
+36703304567

Bemutatkozás

Habár a FreeAir Siklóernyős Egyesület/klub viszonylag új, a 2011 évben alakult, a klubtagok és az oktatók már gazdag repülős múlttal rendelkeznek. A FreeAir Siklóernyős Klub megalapításával még jobbá és biztonságossá akartuk tenni az oktatást, még több időt fordítani az egyes emberekre, elszakadni a régi, idejét múlt módszerektől, az öreg felszerelésektől. Ezt próbáljuk valamennyire a nevünkkel is mutatni.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.