Pilates edzői képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

A 41 órás képzést anatómiai ismeretekkel kezdjük, amely alapot nyújt a hallgatónak a mozdulatok és azok hatásainak mélyebb megértésére.

Az anatómiai részt követi a gyakorlatok elméleti és gyakorlati megismerése: kezdő, középhalaó és haladó szinten ismerhetik meg a talaj pilates feldatokat, ezáltal valamennyi haladási szinten lévő klientúra számára hatékony edzésprogramot tud összeállítani a hallgató.

Sikeres vizsga után hivatalos felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki a hallgatóknak.


E-Négyzet Wellness Bt adatai

E-Négyzet Wellness Bt képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.e-negyzet.hu

Telefon 1.
306891832

Bemutatkozás

Az E-Négyzet Wellness 2004-ben jött létre, azzal a szándékkal, hogy a képzések, sport és egészség, területeken magas szakmai színvonallal segítségére legyen a tanulni vágyóknak.
Célunk, olyan szakemberek képzése akik nemcsak tisztában vannak az edzés módszer lényegével és pontos anatómiai elveivel, illetve tökéletes feladat végrehajtásával, de tisztában vannak a kliensekkel való kapcsolattartással is, konfliktuskezeléssel, eladás ösztönzéssel. Ezáltal a képzett tanárok képesek lesznek a saját klientúrájuk megszerzésére és megtartására, akár bővítésére, amely hosszú távú biztos megélhetést biztosít az edző számára.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.