Krav-maga alapú önvédelmi okatás

Helyszín: 
Budapesti képzések

Az International Protective and Security Academy-Hungary Krav-maga alpú önvédelmi edzéseket hirdet.

Az edzések ideje: minden hétfő szerda péntek 18.00 órától 19.30-óráig

Az edzések díja: 2000 forint/edzés

Az edzések helye: Budapest Hajdú utca 42-44

Érdeklődni lehet: psa.hungary@gmail.com e-mail címen vagy a +36 70 3251741 telefonszámon.

 


psahungary adatai

psahungary képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://www.psa-hungary.hu

Telefon 1.
+36 70 3251741

Bemutatkozás

„Az International Protective and Security Academy ( PSA-Hungary ) a Brit központú International Protective and Security Academy ( PSA-Academy ) hivatalos képviselete és magyarországi tréning központja.

Alapítói, oktatói a téma iránt elhivatott, hosszú ideje a pályán dolgozó, magasan képzett, nemzetközi elismertségű, biztonságvédelmi, rendvédelmi, és anti-terrorista szakemberek, szakértők, szaktanácsadók, és kiképzők.

A PSA-Hungary követi a PSA központ irányvonalát, így célja olyan professzionális biztonsági és védelmi szakemberek, felső vezetők, oktatók képzése, akik nem csak végrehajtani tudják az adott feladatot, hanem magas fokú szaktudásuk és tapasztalatuk útján, összehangolni, koordinálni is a különböző biztonsági tevékenységeket egy komplex védelmi rendszerben gondolkodva.

A PSA-Hungary tréning szolgáltatásait, kurzusait a központ felügyelete és irányítása alatt a brit, amerikai, izraeli és a magyar módszerek alkalmazásával, valamint a központ névadója és a felügyeletet ellátó Protective and Security Agancy ( PSA-Agancy ) a világban különböző biztonsági és védelmi területeken tevékenykedő ügynökei, védelmi tisztjei tapasztalatainak és észrevételeinek figyelembe vételével kidolgozott oktatási anyagok és tematikák alapján végzi.
A tananyagok kidolgozásánál és összeállításánál a szakmai kihívásokon túl kiemelt szempont volt a mai kor és annak velejárója a nemzetközi terrorizmus és az új bűnelkövetési módszerek, taktikák, technikák figyelembe vétele mellett a piac és az új megbízói igények együttes kielégítése.

A PSA-Academy ezen speciálisan kialakított oktatási renszerét és tematikáját mára több nemzetközi szervezet is elismeri, és ennek köszönhetően több nemzetközi elismertségű szervezet akkreditált oktatási intézményeként is működik. Így mára ezen szervezeteken keresztül képzéseit több mint 120 országban elismerik és akkreditálják szerte a világban.

A PSA-Academy képviseleteként a PSA-Hungary Magyarországon az egyetlen olyan hivatalos oktatási intézmény melynek civil biztonságvédelmi képzéseit íly módon elismeri és elfogadja a Security Industry Authority ( SIA ), valamint akkreditálja a világ legnagyobb civil szakmai szervezete az International Bodyguard & Security Services Association ( IBSSA ). „
A PSA Akadémia sokféle kurzust ajánl, aminek mindegyikét úgy építették fel, hogy találkozzon az Ügyfél/Kliens igényeivel, miközben egyesül sokféle egyedi modul.
A kurzusok bonyolultsága, és hossza függ az Ügyfél/Kliens szükségleteitől, igényeitől valamint azoktól a moduloktól, melyeket kiválasztanak.
Kurzusokat tervezünk civil biztonságvédelmi szakembereknek és a rendvédelemben dolgozó személyeknek ( rendőr, börtönőr stb. ) illetve katonáknak, katonai egységeknek, békefenntartóknak.
A PSA-Hungary a központ kurzusai közül az alábbiakat ajánlja :

- Security Guard ( U.K területre )
- Door Supervisor ( U.K területre )
- V.I.P Protection Agent
- Close Protection Officer
- PSA Bodyguard
- Escort training
- Taktikai Lövészet/Pisztoly Tréning
- Taktikai Lövészet/Shotgun training
- Taktikai Lövészeti tréning ( testőr )
- Taktikai Lövészeti tréning ( rendőr )
- Taktikai Lövészeti tréning ( biztonsági szakemberek )
- PSA Taktikai Lövész tanfolyam/Lőkiképző

- Biztonsági gépjármű vezetői tanfolyamok
- Szituációs ( simunition ) tréningek/rendőr/biztonságvédelmi szakemberek/testőr
- Közelharc
- Önvédelem
- Paramedicin
- Tactical Emergency Rescue training
- First Aid, CPR és AED Training
- Konfliktus és krízis menedzsment
- Bombakutató tréning
- Védelmi terv tartalma és készítése
- Pályaorientációs tréningek
- Biztonsági szférában dolgozók továbbképzése
- Csapatépítő tréningek
OKJ-s képzések :
- Biztonsági őr/Testőr
- Biztonságszervező I.-II.
- Közterületfelügyelő
Kurzusainkat az Ügyfél/Kliens kérésére az Ügyfél/Kliens saját helyszínén vezetjük osztályozott és osztályozatlan szinten.
Kurzusainkat versenyképes módon árazzuk. Az árak változnak és függnek a lebonyolítás helyszínétől, a kurzus intenzitásától a szakterülettől, a tréning időtartamától és egyéb más jellemzőktől.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.