Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam- Kreatívitást fejlesztő Önismereti Tréning

Helyszín: 
Szabolcs-Sz.-B. megyei képzések

Sajátítsa el a jobb agyféltekés rajzolás módszerét, ne költse a pénzét gyorstalpalót végzett tanárokra. Diplomás grafikusművészként több éve alkalmazom sikerrel a jobb agyféltekés rajzolás módszerét mind saját alkotómunkámban,mind a tanításban. A négy napos jobb agyféltekés rajzolás oktatásában nem a kézügyességre számítok, bárki könnyen elsajátíthatja, előképzettség nélkül, az alkotás nemcsak a hivatásos képzőművészek kiváltsága. A rajzolni tudás titka a látásmódban rejlik. A honlapomon további részleteket olvashatnak az aktuális tanfolyamokról.

Varsányi Emília grafikusművész


Aranykéz Rajzstúdió adatai

Aranykéz Rajzstúdió képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.rajzstudio.hu

Telefon 1.
70-371-1130

Bemutatkozás

Magamról
Varsányi Emília grafikusművész vagyok. 2001-ben végeztem a Magyar Képzőművészeti Akadémia Képgrafika szakán. Rajzstúdiómban hét éves rajztanári és több éves alkotói tapasztalataimat egybevéve együttesen alkalmazom a hagyományos és új oktatási módszereket mint például a Betty Edwards féle jobb agyféltekés rajzolás. A nálam tanulók megkapnak minden segítséget szellemi és lelki támogatást, ami a fejlődésűkhez, személyiségük és egyéniségük kialakulásához szükséges. Ebben a kineziológia és Aura-Soma eszközeivel is segítek. A kreativitás saját nagyszerűségünk dicsőítése. Ezeket a képességeket segítek felszínre hozni és megerősíteni, a bennünk rejlő művész megtalálásával.
Az Aranykéz Rajzstúdióról…

Ez egy holisztikus szemléletű Rajzstúdió, ahol megkaphatsz minden segítséget, szellemi és lelki támogatást, ami a fejlődésedhez, személyiséged és egyéniséged kialakulásához szükséges.
Itt megtapasztalhatod kreativitásodat és intuitív tudásodat a rajzolás segítségével.
Olyan légkörben dolgozhatsz, ami lehetővé teszi, hogy a kezeid között valódi remekművek készülhessenek.
A kreativitás saját nagyszerűségünk dicsőítése. Ezeket a képességeket segítek felszínre hozni és megerősíteni, a bennünk rejlő művész megtalálásával.
A rajzstúdió színtere előadásoknak és változatos közösségi programoknak is, mint például a Jobbagyféltekés Holisztikus Rajztanfolyam, Szivárványhíd Haladó Rajztanfolyam, Színes Kreatív műhely és a Mandala kör.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.