ADR képzés

Helyszín: 
Vas megyei képzések

A veszélyes áruk közúti szállításával együtt járó kockázat csökkentése, a szállítási és árukezelési biztonság növelése szaktanfolyami képzés révén.

A képzés során a hallgatók ismerjék meg a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos elő-írásokat, szerezzék meg a munkájuk ellátáshoz szükséges ismereteket.

Az ismeretek gyakorlati alkalmazásával legyenek képesek a különböző veszélyek kialakulásának megelőzésére a veszélyek bekövetkezése esetén pedig szakszerűen hajtsák végre az előírt biztonsági intézkedéseket.

 

Tanfolyam indulása: 2009. március 09.


Tanfolyami díj: 49,300. -Ft

Tanfolyami díj: 49,300. -Ft

INFORG Kft. adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.inforg-kft.hu

Telefon 1.
+36(94)326-716

Telefon 2.
+36(94)333-711

Bemutatkozás

Gazdasági Társaságunk 1990. április végén alakult, INFORG Oktató, Tervező, Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság néven.
Az alapítói két magánszemély és egy jogi személy voltak.
Az üzletrészek 76%-a ma is magántulajdonban van.
Az alapító jogi személy: a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, illetve jogelődje.

Fő tevékenységünk az iskolarendszeren kívüli (felnőtt) szakmai képzés, és szakértői munka az üzleti tevékenységi-körünkbe eső területeken.

A Társaságot alapító magánszemélyek több éves illetve évtizedes felnőttképzési, oktatásfejlesztési tapasztalat-
okkal rendelkeztek.
A Társaság jogi személy tagja, a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, mint a város egyik nagy múltú - folyamatosan megújuló, korszerűsödő - szakképző iskolája, segíti a Társaság munkáját.

A felnőttképzési, szakképzési tevékenységből származó bevételünk meghaladja az éves árbevételünk 90%-át. Emellett bizonyos szakértői munkát is végzünk az üzleti tevékenységi körünkbe eső területeken. Már a megalakuláskor is célunk volt, hogy az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben, szakképzésben, átképzési-, illetve első szakmához jutási lehetőségeket biztosítsunk az érdeklődők számára.

A Szakképző Iskola mellett, szakmai segítséget kaptunk illetve kapunk az országos- és helyi szakmai műhelyektől, a Főiskolák és Egyetemek speciális szakértőitől, - az időközben változó - a Közlekedési-, Oktatási-, Gazdasági Minisztériumok szakembereitől, az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség Vas megyei Felügyelőségétől, a Vas Megyei Munkaügyi Központtól, a Vas Megyei Közlekedési Felügyelettől, valamint a megye kis-, közép és nagyvállalataitól.
A társaság tulajdonosi szerkezete és az időközben kialakult külső kapcsolatrend-
szere megfelelő garanciát nyújt a társaság folyamatos fejlődéséhez, tevékenységünk színvonalas végzéséhez.

Az INFORG Kft-t tagjai - a gazdasági átalakulás kezdetén - akkor hozták létre, amikor a privát-szféra még nem volt döntően jelen a felnőttképzésben.
Az alapítók szakértelme, szakképzettsége és sokéves gyakorlata tette lehetővé, hogy megkezdjük tevékenységünket a közlekedési hatósági képzések területén, valamint egyes hiányszakmák képzésében. A '90-es években a közúti járműforgalom - a gazdaság átalakulása, a multinacionális cégek betelepülése következtében - megnőtt, s folyamatosan szükség volt a hatósági (belföldi- és nemzetközi árufuvarozó, ADR, stb.) képesítéssel rendelkező közlekedési szakemberekre. Az évek során a képzések, átképzések iránti érdeklődés megmaradt.
A közúti fuvarozás a mai napig megtartotta fontos szerepét a képzési kínálatunkban.

A képzési tevékenységen kívül szaktanácsadással, tananyagfejlesztéssel, tankönyvekkel, - a szolgáltatási körünkhöz tartozó - kiegészítő eszközökkel, felszerelésekkel, tartozékokkal, nyomtatványokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Bevezettük 2001-ben - az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány követelményei szerint - minőségbiztosítási és irányítási rendszerünket, amely ma is érvényes és működik.

Az INFORG Kft. nagy előnye, hogy képes rugalmasan igazodni a gazdaság, a munkaerőpiac igényeihez.

Tanfolyami kínálatunkat - a felnőttképzés keretei között - a jelentkező tényleges igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.