2013 januártól szervezetfejlesztőnek tanulhat elismert oktatóktól

Helyszín: 
Budapesti képzések

Az őszi, tartalmilag is megújult, átfogó képzés koncepcióját alapul véve, januártól újabb hallgatói kurzus indul a Big Five Akadémián. A képzés gyakorlatorientált, az elmélet-gyakorlat arány közel 50-50%, így a résztvevők alkalmazói szintű, komplex felkészítéssel hagyhatják majd maguk mögött az iskolapadot.

A Gotthardt Zsóka vezette klasszikus önismereti, illetve tréning-csoport mellett, Mavromatisz Aposztolisz közgazdász végzettségű tanácsadó, az ókori peripatetikus iskola módszereiből merítve tart órákat Ezopus-consulting címmel. A képzésre jelentkezők olyan elismert szaktekintélyektől sajátíthatják el a szervezetfejlesztéshez sokrétű ismeretet, mint Dr. Szeicz János (szociológus, egyetemi oktató, Budapesti Corvinus Egyetem), Dr. Mérő László matematikus, pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára és Dr. Síklaki István (pszichológus, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem).

A képzésre 2013. január 31.-ig még lehet jelentkezni a http://www.bigfive.hu/kepzes.php internetes felületen, vagy a bigfive@bigfive.hu email címen.


Akadémikus adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.bigfive.hu

Telefon 1.
(20) 499-9361

Bemutatkozás

A Big Five Akadémia Komplex elméleti és gyakorlati oktatást nyújt, szakmai műhelyként működik és kiemelkedő tudású szervezetfejlesztő tanácsadókat képez.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.