Posztgraduális szervezetfejlesztő képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

 A Big Five Akadémia Szervezetfejlesztő posztgraduális képzése során elsajátított ismeretanyag és gyakorlati tapasztalat lehetőséget nyújt a végzett hallgatók számára számos munkakör betöltésére. Megszerzett tudásuk birtokában képesek elemezni, tervezni, irányítani egy szervezet munkafolyamatait. Képesek újonnan felmerülő problémákat felismerni, elemezni és megoldani, miközben az egyéni és szervezeti tanulás megismert kategóriáit használják, valamint az innovációra és a kreatív gondolkodásra való képességeiket hasznosítják.

A 2011/12-es tanév egyik friss diplomása, Molnár Péter számol be tapasztalatairól.
- A motiváció, amiért elvégeztem a képzést, kettős volt. Egyfelől a cégem felé több felkérés is érkezett, amikor tréninget, vagy valamilyen más, szervezetfejlesztéshez kapcsolódó munkát rendeltek volna, amihez nem éreztük magunkat kellően felkészültnek. Ugyanakkor mindig érdekelt a tágabb értelemben vett munka világa, a cégek működésének mozgatórugói és törvényszerűségei. Alapvetően mégis inkább befektetésnek szántuk, ha úgy tetszik, az emberi tőkébe.
Először csak trénerképzésben szerettünk volna részt venni egy konkrét megkeresésre reagálva, de a lehetőségek közt keresgélve tapasztaltuk, hogy tisztességgel járható köztes út nincs. Az ember vagy képes beleilleszteni egy átfogó folyamatba, rendszerbe, amit csinál − legyen az akár tréning, akár bármi más −, vagy óhatatlanul sarlatán lesz. A komolyan vehető nyitott és átfogó szervezetfejlesztési képzéseket kínálatában Budapest és vonzáskörzetét tekintve, ez volt az, amely nem volt tele a képzési idő hosszabbítását szolgáló tantárgyakkal. Szóval egyértelműen a Big Five jött ki győztesen a dologból, mert itt ránézésre sem volt semmi haszontalan.
Korábban nem sokat tudtam a szervezetfejlesztés, vagy a kapcsolódó tudományok világáról, itt pedig egy koherens rendszert adtak át, elmélettel, gyakorlattal együtt. Nem is az a jó kifejezés, hogy változott a szemléletem, mert korábban ezzel a területtel kapcsolatban egyáltalán nem volt szemléletem, most pedig van, és el is tudom helyezni mások szemléletéhez képest. Szerintem nagy hasznomra lesz ez a rálátás a munkám során, van is konkrét tervem. Úgy gondolom, hogy a lehetőségekhez képest rengeteg ismerettel felvérteztek a tanév alatt, bár éppen ezért arra is rájöttem, mennyi mindent kellene  még tudnom.

További információ www.bigfive.hu .


Akadémikus adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
www.bigfive.hu

Telefon 1.
(20) 499-9361

Bemutatkozás

A Big Five Akadémia Komplex elméleti és gyakorlati oktatást nyújt, szakmai műhelyként működik és kiemelkedő tudású szervezetfejlesztő tanácsadókat képez.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.