Pénzügyi menedzsment képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

A kurzus fejleszti a résztvevők pénzügyi ismereteit nemzetközi és stratégiai vetületben az egyes témarészek megértésén, használatán és a stratégiai pénzügyi információk elemzésén keresztül.

Ajánljuk ügyvezetők, felső- és középvezetők, menedzserek részére, akik szeretnék érteni és értelmezni a pénzügyi folyamatokat!

A kurzus bemutatja a vállalat pénzügyi környezetét, annak nemzetközi kapcsolódási pontjait, rámutatva a finanszírozás nemzetközi színtéren elérhető különböző forrásaira. Megvizsgálásra kerül ezen források költsége és használhatóságuk a befektetési döntési technikák esetében. A kurzus kitér a working capital három fő komponensének (készletek, hitelezők és készpénz) gazdaságos, hatékony és eredményes menedzselésére, amellyel a finanszírozási források elosztásának hatékonysága optimalizálható a választott beruházási projektben. Végül megvitatásra kerül, hogy milyen hatása van a vállalat által alkalmazott erőforrás-elosztási politikának a szervezet felvásárlási és más vállalattal való összeolvadási döntéseire.

Tematika
Bevezetés a pénzügyi menedzsmentbe
Nemzetközi pénz- és tőkepiacok
Finanszírozás rövid- és hosszútávon
Nettó forgótőke menedzsment (Working Capital Management)
Portfólió menedzsment
Beruházási döntések
A tőke költsége
Osztalékpolitika
Vállalatértékelési módszerek
Felvásárlások és összeolvadások
Kockázatmenedzsment

Cél, kompetencia, eredmény
A pénzügyi források megszerzése, ellenőrzése és alkalmazása ismeretének megértése és elsajátítása, valamint azok nyilvántartásának megismerése a számviteli és gazdasági folyamatokon keresztül A pénzügyi vezetés elveinek, módszereinek és használatának megértése nemzetközi összefüggésben A pénzügyi vezetési információk rendszerezett és tematikus megértésének megismerése és alternatív lehetőségek kialakítása Nemzetközi jellegű feladatra való felkészülés a pontos önértékelés és a potenciálisan felmerülő nehézségek előzetes megismerése útján

További információ (időpont, ár, részletek): http://www.samling.hu/penzugyi_menedzsment

KÉPZÉS FELELŐS
Welker Katalin
Telefon: +3612124412
Fax: +3612125071
Email: katalin.welker@samling.hu


gabriella.kohegyi adatai

gabriella.kohegyi képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://www.samling.hu

Telefon 1.
212-4412

Bemutatkozás

A SÄMLING Kft. 1989-ben magyar-német kft-ként kezdte meg működését Budapesten. Azóta olyan szakmai tömörülést hoztunk létre, ahol az ügyfelek igényeit európai színvonalon tudjuk kielégíteni. A SÄMLING munkatársi csapata azon dolgozik, hogy nemzetközi és hazai képzéseivel, tréningjeivel segítse ügyfeleit. A cég megalakulása óta eltelt években több, mint 10.000 szervezet közel 40.000 munkatársa vett részt képzéseinken. Évente több, mint 150 különböző programot ajánlunk felső- és középvezetőknek, pénzügyi, számviteli és banki szakembereknek, közigazgatásban dolgozóknak, controllereknek, HR munkatársaknak.

A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. 2010. január 1-től vált ki jogutódként a Sämling Gazdasági Továbbképző Kft-ből
az ügyfelek még szakszerűbb kiszolgálása érdekében. Partnereink számára
teljes körű szolgáltatást valamennyi hatósági jogosítvány birtokában
nyújtunk. 


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.