LinkedIn Képzés

Helyszín: 
Országos képzések

A LinkedIn Képzés az első LinkedIn tanfolyam magyarul.

A LinkedIn a harmadik legnagyobb közösségi oldal. A Facebook 700 milliós, a Twitter 200 milliós közössége után a harmadik a virtuális közösségek sorában, azonban a LinkedIn az egyetlen üzleti közösségi oldal.

A LinkedIn-re 100 új profilt töltenek percenként fel a világon. Vajon, ebből mennyi profilt töltenek fel megfelelően? Legyen az Ön profilja profi.

Keresse a LinkedIn Képzés-t, ha szeretné megtanulni, hogyan kell professzionális LinkedIn profilt készíteni, vagy ha inkább egy profira bízná. Tegye vonzóvá és hasznossá jelenlétét a LinkedIn-en. Az első számú üzleti közösségben nem csak személyes, hanem céges profiljával is megjelenhet.

Céges felület kialakítását is rábízhatja a LinkedIn-Képzés-re.

A LinkedIn-Képzés reklám kampányokat is lebonyolít a LinkedIn-en.

Itt olvasható a hetente frissülő LinkedIn Képzés blog: http://linkedin-kepzes.hu/blog.html

Hívj most: +36 70 932 8054 vagy írj mailt: banki.tamas@linkedin-kepzes.hu


LinkedIn Képzés adatai

LinkedIn Képzés képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://linkedin-kepzes.hu

Telefon 1.
+36 70 932 8054

Bemutatkozás

A Linkedin-Kepzes.hu vezető tanácsadójaként, célom a világ legjelentősebb üzleti közösségi oldalát hazánkban is népszerűsíteni. A LinkedIn-nek napjainkban már több mint 150 millió tagja van világszerte. Érdemes tehát a magyar üzletembereknek is felfedezni és használni ezt az egyedülálló online médiumot.

A Linkedin-Kepzes.hu tanácsadással és képzéssel foglalkozik, valamint segítséget nyújt az online mediumok legoptimálisabb kihasználásához. Jelenleg a legtöbb kapcsolattal rendelkező LinkedIn tag vagyok Magyarországon, így az elmúlt évek során felhasználóként és üzleti szemszögből is megismertem a LinkedIn-ben rejlő kíváló lehetőségeket.

Akár induló vállalkozásához keres partnert vagy nagyvállalatát szeretné az online világban népszerűsíteni, ha üzleti kapcsolatait szeretné szélesíteni vagy a megfelelő befektetőt keresi legújabb fejlesztéséhez a LinkedIn egyedülálló eszközöket nyújt Önnek.

A Linkedin-Kepzes.hu Magyarországon és a környező régióban tart egyéni és csoportos képzéseket, személyre szabott tanácsadást.

Bánki Tamás


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.