Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti képzések

Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok utánajárás, egyeztetés, háttérmunka! És ez még csak egy magánrendezvény. Hogyan bonyolítsunk le egy szakmai célú komplex eseményt, vagy hogyan fogadjunk egy delegációt? Hogy alakítsuk egy társalgási díszebéd "forgatókönyvét"? Mivel valamennyi igen összetett professzionális munka, nagy szakértelmet kíván.

Napjainkban már sokan foglalkoznak ezzel a területtel, és sokan tekintik a rendezvényszervezést hivatásuknak. Az elhivatottság mellé azonban nélkülözhetetlen a sok-sok kitartás, tapasztalat, precizítás és kemény munka. Hogy mindehhez még az alapismereteket és néhány szakmai fogást is elsajátítson, jelentkezzen tanfolyamunkra!

   
Időtartam: 2X35 óra
Helyszín: Eu Page Oktató Központ
Vizsga: 9 900Ft+Áfa
Tanfolyam ára: 130 000Ft+Áfa/A+B modul, 65.000Ft+áfa/A vagy B modul
Tanfolyami díj tartalmazza: Sáskáné dr. Nádas Ágnes: Rendezvényszervezési alapismeretek c. jegyzet,Gyarmati Ildikó:Rendezvényszervezési kalauz c.könyv,kétnyelvű kötött oklevél
Hatósági nyilvantartási szám: 19-0061-05
Kapcsolattartó: Kiss Bernadett, 06-30-628-5393


Végzett hallgatóinknak szolgáltatói címlistát bocsátunk rendelkezésére, mellyel elindulhatnak a profi esküvőszervező karrier felé.

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ-ESKÜVŐSZERVEZŐ TANFOLYAM

Eu Page Oktató Központ, Budapest II. ker.  Fő utca 68.

Tanfolyami napok:

Folyamatosan

Az előadások pénteki napokon 9-16-ig, szombatonként 9-12-ig tartanak.

A. modul:

1.Rendezvényszervezési alapismeretek Az első modulban a hallgatók megismerik a rendezvényszervezési alapfogalmakat, el tudják helyezni a rendezvényeket a makro- és mikrogazdasági környezetben. Megtanulják, melyek a jó rendezvényszervező személyével szemben támasztott követelmények. Elsajátítják a teljes szervezési és lebonyolítási folyamatot, megismerik a különböző forgatókönyv típusokat. Az első modul tesztlap kitöltésével zárul. Az eredményes záróvizsga feljogosítja a hallgatót, hogy részt vegyen a következő, 2. számú modulban.

2.Szervezzünk rendezvényt! A hallgatók a rendezvényszervező szemével nézve nyernek betekintést a vendéglátás rejtelmeibe. Elsajátítják, milyen szempontok alapján kell kiválasztani vagy összeállítani egy menü- és italsort. Megtanulják az étel- és italfajtákat, a szervírozási lehetőségeket, valamint az egyes vendéglátási alkalmak sajátosságait, alkalmazási területeit. Megismerkednek a mindennapi életben gyakran előforduló rendezvényfajtákkal s ezekhez kapcsolódó különböző szervezési-lebonyolítási feladatokkal. A hallgatók gyakorlatot szereznek –konkrét példán keresztül- forgatókönyv és költségvetés készítésében. A modulhoz helyszínlátogatás is kapcsolódik, mely lehetővé teszi, hogy első kézből kapjanak impulzusokat, illetve válaszokat. A modul- az oktató vezetésével- forgatókönyv és költségvetés készítésével zárul.

3.Speciális rendezvények szervezése A modul első részének célja, hogy megismertesse a leendő rendezvényszervezőkkel a protokoll területet, képessé tegye őket a rendezvénnyel kapcsolatos protokolláris teendők gyakorlati életben történő helyes alkalmazására. A hallgatók elsajátíthatják a modern viselkedéskultúra alapjait, úgy, hogy a hivatali és magánéletben egyaránt megfelelhessenek a velük szemben támasztott EU konform követelményekkel. Néhány érdekes, speciális rendezvény megszervezéséről, buktatóiról halllanak beszámolót a hallgatók, neves szakemberektől. A modul célja, hogy rávilágítson, mennyiben kell speciális ismeretekkel rendelkeznie egy rendezvényszervezőnek, hogy képes legyen nagyszabású rendezvények, mint pl. egy államfői látogatás, vagy egy operabál megszervezésére.

B.modul: Esküvőszervezés

1.Szervezési alapismeretek A képzés első részében a rendezvényszervezési alapokkal ismerkednek meg a hallgatók, kifejezetten az esküvőszervező szemszögéből. Komplex képet kapnak az esküvő személyi és tárgyi feltételeiről, és megismerik a szervezési folyamatot.

2. Költségvetés Az alapismeretek elsajátítását követően a hallgatók gyakorlati példán keresztül megtanulják az esküvő, mint rendezvény szervezési forgatókönyvének és költségvetésének elkészítését.

3.Hagyományok, szokások Egyházi és polgári esküvő sajátosságai (történelmi egyházak esküvői szertartásai: katolikus, evangélikus, református, zsidó) Magyar esküvői hagyományok, népszokások, A lakodalom kellékei

4. Esküvő-illemtan Illemszabályok és viselkedéskultúra otthoni környezetben és az egyes esküvői ceremóniákon. Meghívástól az ültetésrendig. Öltözeti előírások, kellékek. Nászajándék vagy készpénz ? Az ajándékozás szabályai.

5. Esküvői menü A hallgatókat gyakorló szakember kalauzolja az esküvő oldottabb hangulatú részében. Étterem vagy sátor ? Vendéglátás otthon és külső helyszínen.  Teremberendezési lehetőségek. Gasztronómiai alapismeretek: mihez mi illik ? Ételek-italok: hagyományok, divathullám.     Mit enged be a vendéglátós ? Többlépcsős vendéglátás (aprósüteménytől az éjféli menüig).

6. Stílus és divat Gyakorlati tanácsok szakemberektől /sminkes-stylist, esküvőiruha szalon, dekoratőr/ a színvilág, design, öltözködés, szépségápolás, ajándékozás témában. Profi fotós előadása az igényes esküvői helyszínekről, aktuális trendekről.

7.Vőfély vagy Ceremóniamester? Helyük, szerepük a lakodalomban, esküvői vacsorán.

Banki adatok: Eu Page Kft. CIB 10700189-42338006-51100005
Amennyiben a szaktanfolyamon szívesen részt venne, de az időpont Önnek nem felel meg, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!.

FONTOS:

  • Érdeklődés + tematika: + 36 88 328 881, 06 30 628 53 93
  • Adatkezelési nyilvántartási azonosítónk: 01195-0001
  • Jelentkezés mód: a kitöltött jelentkezési lap elküldésével
  • Igény esetén szállást szervezünk!
  • Jelentkezési és lemondási határidő: adott tanfolyamot megelőző 5. munkanap
  • A jelentkezési lap elküldése szerződésnek minősül.
  • Késedelmes lemondás esetén a részvételi díj 60% - át kérjük megfizetni.

KÉRDÉS, KÉRÉS:
Eu Page Kft.
Tel: 06 30 628 53 93
Fax: 06 88 328 881Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.