Tanulj kismamamasszázst Indiából! Pontszerző képzés!

Helyszín: 
Budapesti képzések

Legyél Te a kismamák bizalmasa, testüknek-lelküknek gondozója! Tanuld meg a masszázsok királynőjét, s olyan életmódbeli tanácsokat, melyek hasznos segítői a kismama létnek.

Indiában, az Ayurvéda hazájában, a babavárás 9 hónapját a testi-lelki felkészülés jegyében, a környezettel összhangban töltik el. A babát váró asszonyok bizalmasai az ayurvédikus szemléletet őrző tapasztalt asszonyok, akik felkészítik az édesanyát a könnyed tágulásra és az örömteli születés pillanatára.

Az ayurvédikus kismama masszázs a meleg olajokkal történő puhító érzéssel, a masszázst követő krémező, bőrtápláló és rugalmasságot fokozó hatásával valamennyi kismamának létszükséglete. A mama testalkatának feltérképezésével egyénreszabott terápiát nyújthatsz, igazodva a kismama egészségügyi kihívásaihoz.

Kismama masszázs – lelki ráhangolódás – egészségmegőrző tippek a babavárás ideje alatt.

Mindezt november 16-án induló ayurvédikus kismama masszázstanfolyamunkon elsajátíthatod. Tanfolyamunk olyan 60 órás felnőttképzés, melynek elvégzését követően Tanúsítványt állítunk ki résztvevőinknek a szakmai képesítést igazolva.

Egészségügyi dolgozók a novemberben induló képzésünk elvégzésével 20 kredit pontot kaphatnak, amennyiben az alábbi területen dolgoznak:

  •  Mozgásterápia és fizioterápia
  • Szülészeti ellátás
  • Védőnői ellátás
  • Rehabilitációs és életvezetést támogató
  • Természetgyógyászat

Részletek:

Várunk Hallgatóink közé!

Ayurvédia Oktatóközpont
Budapest, 11. kerület
06 30 44 60 500


ayurvéda adatai

ayurvéda képe

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://ayurvedaoktatas.hu

Telefon 1.
06 70 778 7518

Bemutatkozás

Az Ayurvéda India ősi gyógyító filozófiája, mely a hangsúlyt a betegségek megelőzésére helyezve igyekszik az ember lelki és testi egészségét megtartani és konzerválni. Különlegessége abban van, hogy egy alapos diagnosztikát követően személyreszabott és célzott kezelést ad gyógynövények és magas hatóanyagtartalmú növényi készítmények, olajok felhasználásával.

Célunk az, hogy megmutassuk az Ayurvéda igazi arcát mindenféle bálványok és téveszmék nélkül, törekedve az ayurvédikus ismeretterjesztésre. Jelenleg Ayurvédikus masszázsoktatásokat tartunk 30 és 60 órában, Ayurvédikus babamasszőröket képezünk, akik hatékony segítséget nyújtanak a kismamáknak a mindennapi babaápolásban és nevelésben. Masszázsképzéseink mellett életmód tanfolyamokon ismertetjük meg az érdeklődőket az Ayurvéda filozófiájával, illetve az ayurvédikus egészségmegőrzés testi-lelki praktikáival. Kismamáknak is tartunk babamasszázs képzéseket, ahol az Ayurvéda filozófiájának megértését kiemelve nem csak a gyakorlati babamasszázst sajátíthatják el a kismamák, hanem ayurvédikus babanevelési elvekkel is gazdagodhatnak. Képzéseink felnőttképzés keretén belül folynak, az alaptanfolyamok elvégzésével hivatalos szakképesítés szerezhető.

Várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne elmerülni az Ayurvéda rejtelmeiben és megismerni annak hamisítatlan törekvéseit! Honlapunk címe: http://ayurvedaoktatas.hu


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.