Internetes eszperantó nyelvtanfolyam

Helyszín: 
Oktatás a neten

 • Nulláról a nyelvvizsgáig
  A tanfolyam teljesen kezdő szintről indul, és az alapfokú vizsgánál jóval magasabb nyelvi szintre segít felkészülni. Ez azt jelenti, hogy ha minden leckét megtanult, nyugodt szívvel mehet akár a Rigó utcai alapfokú nyelvvizsgára, és a középfokú szinthez is csak némi nyelvtani kiegészítés, és a szókincs bővítésére lesz szüksége. Ezt végezheti egy hagyományos haladó tanfolyamon, az előkészületben lévő haladó internetes kurzuson - de akár egyénileg is!


 • A tananyagról, az oktatási eszközökről.
  A tananyagot kimondottan az egyéni tanulók szempontjait figyelembe véve lett kialakítva a Kulturális Eszperantó Szövetségnél sok éve végzett oktatási tapasztalatok alapján. A tanuláshoz minden szükséges eszközt megtalál a tanfolyami anyagban, így nem szükséges semmit (szótárat, tankönyvet) külön megvenni.


 • Hanganyagok
  A hanganyag használatához szükséges, hogy a számítógépen legyen hangkártya és legyen hozzá csatlakoztatva hangszóró. Ha a gép nem tudja automatikusan lejátszani a "Real-Audio" hangformátumot, itt talál ingyenes lejátszóprogramot és útmutatót az installáláshoz.

  Ha nem tudja vagy nem akarja a Real Audio programot telepíteni, a hanganyag egy CD-n is külön megvásárolható 1900 Ft-ért.


 • Hatékonyság
  A tananyag úgy van megírva, hogy minden készség elsajátítását segítse: fordítás oda-vissza, hallás utáni értés, beszédkészség, stb. A hatékonyságot bizonyítja, hogy ezt a tananyagot jegyzet formájában a hagyományos tanfolyamokon is használja a nyelviskola. Az internetes verzió külön előnye, hogy a gyakorló példák akárhányszor és akármikor ismételhetőek, amelyre a hagyományos tanfolyamokon sem idő, sem lehetőség nincs... Tájékozódásul nézze meg és próbálja ki az első lecke anyagát!


 • Díjak, költségek
  A bemutató lecke kivételével a tanfolyam nem ingyenes, hiszen pl. a házi feladatokat élő, valós tanár/tanárnő fogja javítani. A tanfolyam díja 14.500 Ft, ennek befizetése fél évig ad teljes hozzáférést a 12 leckéhez, a hanganyagokhoz, ellenőrző tesztekhez és az összes gyakorló programhoz.


 • Személyes kapcsolattartás
  A virtuális tanárnőn kívül a házi feladatokat javító tanár folyamatosan tartja a kapcsolatot. Nem csak a házi feladataidat javítja ki, de az esetleges kérdésekre is válaszol, és segít a problémák megoldásában

  További információ:
  www.eszperanto.hu


 • Szűrés

  Legkeresettebb tanfolyamok

  Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
  Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
  Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
  A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
  Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
  "Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
  Shakespeare Színművészeti Akadémia
  Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
  OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
  2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
  Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
  telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
  Kutya kozmetikus képzés
  A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
  Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
  Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
  EU-s hegesztő tanfolyamok
  A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
  Jelnyelvi tanfolyamok
  Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

  Belépés

  szótár

   

  Legújabb magántanár

  A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
  Kiadja:Eduwork.hu Kft.
  Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.