CALEDONIA Angol Nyelvstúdió

Helyszín: 
Szabolcs-Sz.-B. megyei képzések

Mind a tanteremben, mind az irodában az angol nyelv használata az elsődleges. Az itt dolgozó magas szakképesítésű tanárok folyékonyan és pontosan beszélnek angolul. A diákok nyelvtanulásuk első pillanatától kezdve hallják az angol nyelvet, és a tanáraink által alkalmazott modern kommunikációs tanítási módszerek segítségével biztatjuk őket, hogy minél többet használják azt. Számos gondosan kiválasztott eredeti angol nyelvű anyag segíti elő a nyelvtanulást, mely egyfajta biztosítéka annak, hogy a tanított nyelv az életben használt valódi angol.


A Caledonia Angol nyelvstúdió egyediségének egyik oka az, hogy legfeljebb 8 fős kis csoportokban oktatunk. Hisszük, hogy ez az alacsony létszám szükséges ahhoz, hogy a diákoknak garantáljuk a személyre szóló figyelmet, ezzel elősegítve nyelvi fejlődésüket, mely nagy létszámú csoportoknál nem mindig lehetséges. Tanáraink mindig készségesen segítenek a hozzájuk forduló diákoknak.


Másik egyedi oldala a nyelvstúdiónak, hogy minden egyes hallgató alapos szóbeli valamint írásbeli szintfelmérés után kerül a csoportok valamelyikébe, ezzel biztosítva, hogy mindenki a szintjének megfelelő csoportban tanuljon, hozzá korban vagy hozzáállásban is illő társakkal.


A nyelvi órák a nyelvstúdió modern, kényelmes termeiben folynak, ahol mindenki otthonosan érezheti magát.


A szolgáltatások általunk nyújtott széles palettája magába foglalja az általános angol tanítását kezdőtől felsőfokig, üzleti angol oktatást, speciális angolt és fordítási, tolmácsolási szolgáltalásokat egyaránt.


4400 Nyíregyháza, Szent István u. 5. I. em.

Tel.: (42) 504-220

Fax: (42) 504-221

Web: http://www.extra.hu/caledonia/

caledon@elender.hu


damnadm adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://www.tanfolyamok.net

Telefon 1.
2316231


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.