LUXUSHAJÓPINCÉR (OKJ 33 7822 01) angol, német vagy francia nyelvvel

Helyszín: 
Békés megyei képzések

Akik külföldi luxushajóra akarnak menni dolgozni, azok a nyelvi és szakmai vizsgák után, idegen nyelvű interjún vesznek részt, amelyet a hajótársaság képviselője vezet. Akik ezen a szűrőn túljutottak, hivatalos amerikai, illetve német munkavállalási vízummal kapnak munkát általában 8 hónapra. Rájuk kemény munka vár, szigorú a fegyelem a hajón. A munkaidő napi 10-12 óra. Az első szerződés (betanulási idő) után rendkívül jó kereseti lehetőség: 800-2500 dollár havonta. Megfelelő teljesítmény esetén már az első szerződés alatt is van lehetőség előlépésre.


Tantárgyak: idegen nyelv a vendéglátásban, gazdálkodási ismeretek, élelmiszer- és italismeret, pincér ismeretek, informatika, kommunikáció, pincér gyakorlat.


A felvételhez orvosi alkalmassági vizsgálat szükséges!


A két tanév folyamán összesen 600 órában tanítunk angol, német vagy francia nyelvet. Az első évben egy, a második évben két idegennyelvet kell választani. A képzés befejeztével az egyik nyelvből középfokú nyelvvizsgát tesznek tanulóink.


A Luxushajópincér képzésről egy kis betekintő egy rövid videó formájában itt.


Gyakorlat: A Garzon és a Fenyves Szálló éttermeiben.


Nyári gyakorlat kötelező! Az iskola lehetőséget biztosít az Egyesült Államokban való hetes kinttartozkodásra a Resort America program keretében azoknak, akik kellő nyelvtudást érnek el az első évben. A pályázatok eredményétől függően lehetőséget kívánunk teremteni németországi nyári gyakorlatra is.

Cím:


5600 Békéscsaba Andrássy u. 73/1

Telefon/fax: (66)454-262, (66)452-597

E-mail: ils@nap-szam.huSzűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.