Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam Miskolc

Helyszín: 
Heves megyei képzések

Kéz- és lábápoló, mûkörömépítő tanfolyam: Miskolc
Tanfolyam jellege: szakképesítő(OKJ 33 7812 02)
A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, az eszközök szakszerû használata, klasszikus-, francia-, japán manikûr végzése, parafinos kéz- és lábápolás, az összes alapvető mûköröm készítési technika, körömdíszítés, a végtagok svédmasszázsa.
A képzés időtartama: 200 óra.
A képzés helye: Zrínyi Ilona Gimnázium, 3530 Miskolc, Nagyváthy u. 5.
A képzéshez szükséges végzettség: általános iskolai végzettség, valamint egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.
Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, mûkörömépítés elméleti és gyakorlati ismeretek, " Nail-art"-körömdíszítés, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek.
Az órák hetente:
·                                 ' A ' csoport: hétfő-szerda-péntek,16-20 óráig 3.5 hónap
·                                 ' B ' csoport: szombat 9-16 óráig várhatóan 5,5 hónap.
A következő tanfolyam kezdete:
·                                 ' A ' csoport: 2007. szeptember 21. péntek 16 óra, megnyitó és oktatás. Ha kezdés időpontja  elmúlt, tájékozódjon legújabb időpontról weboldalunkon! www.2007kapos.hu – Itt!
·                                 ' B ' csoport: 2007. szeptember 22. szombat 9. óra megnyitó és oktatás. Ha kezdés időpontja  elmúlt, tájékozódjon legújabb időpontról weboldalunkon! www.2007kapos.hu – Itt!
A tanfolyam ára: 129000 Ft
Részletfizetési lehetőség: Jelentkezéskor 15.000 Ft, a képzés első napján 40.000 Ft, a következő hónapban 40.000 Ft, a vizsga előtt egy hónappal 24.000 Ft.
FONTOS! A tanfolyam költsége tartalmazza a jegyzetet, egy 27.000Ft értékû mûkörömépítéshez szükséges eszköz és alapanyagcsomagot, egy 30.000 Ft értékû rozsdamentes acél manikûr-pedikûr készletet, ollókkal, késekkel, -ezek a készletek a hallgató saját tulajdonában maradnak, valamint U.V. lámpát, eszköz-, és bőrfertőtlenítőszereket, áztatószereket biztosítunk a tanfolyam és a vizsga idejére! A vizsgadíj 25.000Ft. A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényû szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak, valamint idegen nyelvû nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.
Érdeklődni: Rongáné Miháczi Éva - Telefonszám: 06 30 / 288-2092
Kérjük kattintson weboldalunkra, ahol is mindig a legfrissebb információkat találhatja képzéseinkről!
Itt talál bennünket: www.2007kapos.hu – kattintson ránk!!!


damnadm adatai

Honlap címe (esetleg FaceBook adatlap)
http://www.tanfolyamok.net

Telefon 1.
2316231


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.