Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam Eger

Helyszín: 
Heves megyei képzések

eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos kéz- és lábápolás, az összes alapvető műköröm készítési technika, körömdíszítés, a végtagok svédmasszázsa.
A képzés időtartama: 200 óra.

A képzés helye: Dobó István Gimnázium, 3330 Eger Széchenyi u 19.

A képzéshez szükséges végzettség: általános iskolai végzettség, valamint egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.
Tantárgyak: anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, műkörömépítés elméleti és gyakorlati ismeretek, " Nail-art"-körömdíszítés, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek.
Az órák hetente: 'B' csoport szombat 9-16 óráig, várhatóan 5,5 hónap.
A következő tanfolyam kezdete: 'B'csoport:2007.február 10. szombat 10.óra, megnyitó és oktatás.
A tanfolyam ára: 119.000
Részletfizetés lehetséges! Jelentkezéskor 15.000 Ft, a képzés első napján 40.000 Ft, a következő hónapban 40.000 Ft, a vizsga előtt egy hónappal 24.000 Ft.
FONTOS! A tanfolyam költsége tartalmazza a jegyzetet, egy 27.000Ft értékű műkörömépítéshez szükséges eszköz és alapanyagcsomagot, egy 30.000 Ft értékű rozsdamentes acél manikűr-pedikűr készletet, ollókkal, késekkel, -ezek a készletek a hallgató saját tulajdonában maradnak, valamint U.V. lámpát és eszköz-, és bőrfertőtlenítőszereket, áztatószereket biztosítunk a tanfolyam és a vizsga idejére!
A vizsgadíj 25.000Ft.

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak, valamint idegen nyelvű nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.
Érdeklődni: . (Tel.: 06 30 / 288-2092)

Bővebb információkért keresse weboldalunkat a www.kaposbroker.hu címen, vagy kattintson az alábbi linkre mely azonnal oda viszi önt:
http://www.kaposbroker.hu/tanfolyam.cgi?id=6&zona=

Köszönjük érdeklődését!Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.