Kéz- és lábápoló műkörömépítő, és barista képzés

Helyszín: 
Tolna megyei képzések

OKJ-s felnőttképzés indul 2006 őszétől folyamatosan Szekszárdon férfi-női fodrász gyakorlati hely biztosításával, kéz- és lábápoló műkörömépítő, és barista képzés. Ny.sz.:17-0029-06

Érdeklődni:
06-20-4222166  és a
www.sziluette.hu on-line jelentkezési portálján.
Jelentkezni: sziluette@t-online.hu

Fodrász képzés  
A tanfolyam jellege: szakképesítő ( OKJ 33 7812 01)   Képzés időtartama: 10 hónap  
Képzés helye, ideje : Szekszárd , 2006.folyamatos  
A képzéshez szükséges végzettség: vizsgáig betöltött 18.életév, orvosi alkalmasság,   Felvételi követelmény: Érettségi, 10 osztály, 8 általánost végzetteknek    

Tantárgyak:
Szolgáltatási etika, hygiénia, munkavédelem, anyagismeret, művészettörténet, anatómia, gyakorlat   A tanulók saját munkaruháikban, saját kéziszerszámaikkal dolgoznak, és a gyakorlathoz modellt biztosítanak.  
Gyakorlati hely: 25 000 Ft/hó  
Tanfolyam ára: 320 000 Ft + vizsgadíj: 40 000 Ft   Részletfizetési lehetőség: A tanfolyam indulásakor  50% tandíj ( 160 000 Ft)                                           
A 2.félév megkezdésekor a tandíj másik 50%-a                                           Vizsga időpontja előtt 1 hónappal: vizsgadíj ( 40 000 Ft)  

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert FÉRFI-NŐI FODRÁSZ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak.    

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő
A tanfolyam jellege: szakképesítő(OKJ 33 7812 02) Ajánljuk: 8 általánost vagy gimnáziumot végzet pályakezdő fiataloknak, valamint felnőtteknek, akik a 2. szakma  megszerzésével biztosabb megélhetést és érvényesülési lehetőséget kívánnak biztosítani önmaguknak.               
A képzés időtartama: 200 óra.
Képzés helye, ideje : Szekszárd , 2006. folyamatos  
A képzéshez szükséges végzettség: általános iskolai végzettség, valamint egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.
Tantárgyak:
anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, kéz és lábápolás, műkörömépítés elméleti és gyakorlati ismeretek, munkavédelem, vállalkozási alapismeretek.  
A tanfolyam ára: 99.000 Ft + vizsgadíj 25 000 Ft

Érdeklődni:
06-20-4222166  és a
www.sziluette.hu on-line jelentkezési portálján.
Jelentkezni: sziluette@t-online.hu  

Barista képzés:
 
A képzés célja, hogy a résztvevők, szakképzett pultosok, felszolgálók képessé váljanak szakember irányítása mellett, a kávékülönlegességek elkészítésére, a kávékülönlegességek ajánlására, a minőségi kávé elkészítésére.  
Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik - szeretnék megismerni és - elsajátítani a kávékülönlegességek elkészítésének módjait.   Barista alapoktatás  A barista alapoktatás egy intenzív kávés-oktatónap, mely 6 elméleti és gyakorlati órából áll. Ezen a gyakorlat központú foglalkozáson egy szakoktató legfeljebb négy tanulóval foglalkozik. Aki részt vett az alapoktatáson, csatlakozhat a barista tanfolyamhoz.

Témakörök

A vendéglátóipar és a kávés vendéglátás
A kávés vendéglátóhelyek a HoReCa-ban. A kávéházak helye és szerepe az emberek mindennapjaiban. A barista munkája a vendéglátásban.
A kávé
A kávé története. A kávé útja a kávécserjétől a vendég asztaláig. Mezőgazdaság, feldolgozóipar, pörkölés, kereskedelem.
A kávés munkaterület
A kávés munkaterület berendezései, gépei és eszközei. Az espresso technológia alapjai a gyakorlatban. A szakmai és higiénés elvárásoknak megfelelő munkavégzés.
Espresso alapok
Az espresso minőségre veszélyt jelentő tényezők. Helyes espresso készítés.
Az olasz kávéiskola
Az olasz espresso, mint kultúra, technológia és kávéital. Az olasz kávéiskola alapitalai és helyes készítésük a gyakorlatban. Gyakorlás   Barista alapoktatás költsége: 22 000 Ft / fő  

Érdeklődni:
06-20-4222166  és a
www.sziluette.hu on-line jelentkezési portálján.
Jelentkezni: sziluette@t-online.hu  Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.