human resources, személyzetfejlesztés és egyéb HR képzések Budapesten és országosan.

HR nem HR szakembereknek

Helyszín: 
Budapesti képzések

Képzési napok:
2013. november 18-19-20. (3 nap)
2013. 11. 18., 2013. 11. 19., 2013. 11. 20.

Helyszín:
Sämling székház - oktatóterem, 1124 Bp. Németvölgyi út 64.

Időbeosztás:
09:30-16:30
hétfő-kedd-szerda

További információkért, tematikáért és kedvezményekért látogasson el a Sämling Üzleti Oktatási Kft. weboldalára!
http://www.samling.hu/hr_nem_hr_vezetoknek

A 3 napos képzés fókuszában a HR áll.
A tanfolyamot olyan szakembereknek ajánljuk, akik nem HR végzettséggel rendelkeznek, de együtt kell működniük a HR szakemberekkel vagy maguknak kell a HR területet is ellátniuk saját munkájuk, vezetői feladataik mellett!
A képzésről tanúsítványt állítunk ki.

KÉPZÉS FELELŐS      
Welker Katalin
Telefon:     +3612124412
Fax:     +3612125071
Email:     katalin.welker@samling.hu


Munkajog a HR gyakorlatában

Helyszín: 
Budapesti képzések

Képzési napok:
HR munkajog - 1,5 napos workshop - A csoport betelt. Jelentkezés várólistára.
2013. 11. 12., 2013. 11. 19.

Sämling székház - oktatóterem, 1124 Bp. Németvölgyi út 64.

Időbeosztás keddenként
1. nap
2013. november 12. 9:30-17:00
2. nap
2013. november 19. 9:30-13:00
A maradék fél nap témája: HR controlling 13:30-17:00

További információkért látogasson el a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. weboldalára!
http://www.samling.hu/hr_munkajog

Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Kinek ajánljuk
HR munkajog képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha Ön szeretné rendszerezni ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre.

A képzésről tanúsítványt állítunk ki!

KÉPZÉS FELELŐS      
Welker Katalin
Telefon:     +3612124412
Fax:     +3612125071
Email:     katalin.welker@samling.hu


Nyílt nap a Szervezetfejlesztő képzés iránt érdeklődőknek

Helyszín: 
Budapesti képzések

A Big Five Akadémia 2012. szeptember 26-án 11 órától nyílt napot tart, melyen az érdeklődök betekintést nyerhetnek a képzés folyamatába, neves oktatók, mint például Dr Szeicz János és Dr. Síklaki István, a Budapesti Corvinus Egyetem, Dr. Mérő László, az ELTE; tanárainak segítségével. A komplex elméleti és gyakorlati oktatást nyújtó Akadémia, szakmai műhelyként működik, és kiemelkedő tudású szervezetfejlesztő tanácsadókat képez.

A bemutató órák témái és előadói:

• Szervezetfejlesztésről felsőfokon - a szervezeti változások gátjai és mozgatórugói Dr. Szeicz János, szociológus, szervezetfejlesztő, egyetemi oktató, Budapesti Corvinus Egyetem
• A profit lélektana - a gazdaságpszichológia alapvetései Dr. Mérő László, pszichológus, matematikus, egyetemi tanár, ELTE
• Társas befolyásolás a szervezetben Dr. Síklaki István, szociálpszichológus, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
• Új oktatási forma bevezetése ősztől a Big Five Akadémián - Ezopusz-consulting - Mavromatisz Aposztolisz, közgazdász, tanácsadó, coach, BFA
• Képzésmódszertani megfontolások vezetőknek és tanácsadóknak Gotthardt Zsóka, szakpszichológus, szervezetfejlesztő, BFA

További információ a Big Five Akadémia honlapján.


Szervezetfejlesztő tanácsadó és tréner posztgraduális, gyakorlatorientált képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

Azoknak a szakembereknek, akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és az emberközpontú változásmenedzselés és a tanácsadói-tréneri munka iránt érdeklődnek. Azoknak, akik jelenleg is a tanácsadói területen dolgoznak, de szükségét érzik ismereteik bővítésének, készségeik fejlesztésének. /HR-esek, tanácsadók, belső trénerek, stb./, vagy azon vezetőknek, akik változáskezelési ismereteiket, készségeiket hatékony és korszerű eszközökkel kívánják bővíteni.

Kedvezmények képzési díjból
• Egyéni jelentkezők a tanfolyam teljes árából 10% kedvezményre jogosultak, ha
2012. július 31.-ig jelentkeznek.
• Vállalatok, amelyek több dolgozóval jelentkeznek 2012. július 31.-ig 15% kedvezményben részesülnek.
További információ www.bigfive.hu


Tesztek ereje team- és egyéni coachingban

Helyszín: 
Budapesti képzések

Mesterkurzusunk keretében két magas minőségű személyiségprofil kerül bemutatásra (DiSZK, HOGAN).Ezeket az eszközöket a megfelelő helyen, módon és időben beépítve a coaching folyamatba felgyorsíthatod és felerősítheted az üléseid hatását.

A mesterkurzus keretében lehetőséged lesz személyesen is kitölteni a két tesztet, melyek piaci értéke összesen 150.000 FT! Így lehetőséged lesz arra is, hogy saját magadra is „ránézz” a két eszköz tükrében.

Délelőtt a DiSZK tesztet Árik Ferenc az Ad Sidera ügyvezetője és Hegedűs Dóra a Hős Útja projekt alapító tagja, certifikált DiSZK trénerek mutatják be.

Délután a HOGAN teszteket Pető Gábor és Füzér Gábor ,az Assessment Systems Hungary munkatársai, a Hogan magyarországi disztribútorai és képviselői, közgazdász és pszichológus végzettségű szakemberek, minősített Hogan tanácsadók és trénerek ismertetik meg a résztvevőkkel.

Időpont: 2012. Január 25. 9.00-17.00
Early Bird kedvezmény: dec. 20-ig!

További információ: http://www.coachakademia.hu/hirlevel/coach-akademia-hirlevel-2011-december/


Tranzakcióanalízis coaching/Transactional Analysis Coaching

Helyszín: 
Budapesti képzések

Hogyan fokozza a tranzakcióanalízis a tudatosságot, a spontaneitást és kapcsolatképességet? Coachként miért lehet erre szükségünk? A Coach Akadémia nyílt napján ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ! Vendégelőadónk a téma elismert nemzetközi szakértője, Sari van Poelje (www.intact1.com), aki tizenöt éve tart tréningeket Magyarországon is. A tréning nyelve angol, magyar tolmácsolással.

A képzés célja:

Ezen a tréningen megismerkedhetünk a tranzakcióanalízis alapfogalmaival, s egy olyan gondolatrendszert tehetünk magunkévá, amely segítségével új lehetőségeket nyithatunk meg életünkben, kapcsolatainkban és munkánkban. A workshop bárki előtt nyitva áll, aki szeretné a korábbinál mélyebben megérteni az emberi viselkedés mozgatórugóit.

Tematika

- A TA és a TA-s alapértékek kialakulása
- Strukturális analízis: a személyiség és a viselkedés
- Valós tranzakcióanalízis: a hatásos kommunikáció
- Fedőérzések és játszmák: az elhibázott kommunikáció és az elakadás
- A hős 12 lépése

Ajánljuk

Szakmai munkájuk támogatásaként ajánljuk azoknak a coaching szolgáltatást nyújtó szakembereknek, akik már gyakorolják vagy épp kezdik coaching tevékenységüket. Ajánljuk e mellett mindazoknak, akik szakmai feltöltődést keresnek, és nyitottak egy kis önismereti kalandra.

How TA increases awareness, spontaneity and the capacity for relationship? Why do we need these as a coach? We are looking for answers together on the open course of Business Coach Academy. Our guest presenter is an internationally recognized expert of TA, Drs Sari van Poelje, director of SVP Intact Kft (www.intact1.com), and as such has been giving coaching and consultancy training in Hungary for 15 years. Course language is English with Hungarian translation.

Goal of the course
Transactional analysis (TA) is a practical theory of personality, communication and change. Through a comprehensive framework of concepts, TA serves as a guideline for effective intervention at the individual, group and organizational level. It is a powerful
tool for professional and personal growth. The goal of transactional analysis is to increase awareness, spontaneity and the capacity for relationship.

Content
Through short presentations, exercises and sharing of personal and professional
experience we will come to fundamental insights about individual behaviour and change in
organizations. During the training you will learn about:
· Development of TA and TA values
· Structural analysis: personality and behaviour
· Transactional analysis proper: effective communication
· Rackets and games: miscommunication and getting stuck
· Strokes as a motor for change

In this workshop we will present a framework based on transactional analysis which
enables you to create possibilities in your life, relationships and organization. The workshop is for anyone who is interested in expanding their insight into human behaviour.

Helyszín:
Kinnarps House
1133 Budapest
Váci út 92.

Időpont:
2011. június. 17
9.00 - 18.00

Jelentkezés: szervezés@coachakademia.hu

További információk: http://www.coachakademia.hu/TA_coaching.html


Megoldás értékesítés (Solution Selling) legjobb gyakorlata

Helyszín: 
Budapesti képzések

A nemzetközi porondon ádáz verseny folyik az értékesítésben, és a vásárlók is egyre tájékozottabbak, igényesebbek. Az eddigi értékesítési módszerek elavulttá válnak, nem elég eredményesek.
Az értékesítési kiválóság új paradigmája: ügyfél sikerére összpontosítás, azaz a „Segítsük Partnereinket Sikerre” (SPS) gondolkodásmód. (Mahan Khalsa, a Microsoft értékesítési tanácsadójának nevéhez kötődik).
Az egy napos workshop keretében azt vizsgáljuk, hogy ez az értékesítési koncepció miért ennyire sikeres, (már harmadik éve kerül be a világ 200 legjobb értékesítés fejlesztési megoldásainak TOP 10% -ba. )

KÉPZÉS FELELŐS
Kormosné Krajcsovics Katalin
Telefon:
+3612124412, 30-962-7580, 20-502-1133
Fax: +3612125071
Email: katalin.kormos@samling.hu

http://www.samling.hu/solution_selling


HR Basic képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 10 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit!

Most ismerkedik a HR szakterülettel? Pályakezdő vagy most váltana ebbe az irányba? Tapasztalatokkal bír a HR valamely szegmensében, de hiányos az összképe?

Amennyiben rendszerezni szeretné ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, - vagy egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt, akkor szeretettel várjuk képzésünkre.

A HR-es funkció a legtöbb cég életében kiemelt szerepet tölt be. A gyorsan változó jogi és gazdasági környezetben kiemelt fontossággal bír a professzionális HR munka, - akár stratégiai, akár operatív szerepet tölt be a vállalat életében.

A pontos dokumentálás és a kinyerhető információk gondos elemzése, kezelése jelentős költségcsökkentést és operatív támogató folyamatok létrejöttét idézheti elő.
Mi az a kompetencia alapú HR rendszer?
Hogyan fogjak hozzá a kialakításához?
Hogyan alakítsuk kis saját szolgáltató rendszerünket és folyamatainkat?
Hogy néz ki egy jól működő dokumentációs és adatszolgáltató rendszer?
Hogyan kezdjek hozzá egy teljesítményértékelő-, teljesítmény menedzselő rendszer felállításához?
Hogyan működtessem a komoly összegért kialakított (pl.) karrier- és/vagy tehetségmenedzselő programot?
Hogyan kontrolláljam (pl.) a képzési költségek megtérülését?
Van-e nálunk létjogosultsága az atipikus foglalkoztatásnak?
Hogyan válasszam ki a legrátermettebb álláspályázót?
Mi kerüljön a munkaszerződésbe?
Hogyan kezeljem a vezetők/munkatársak eltúlzott – de általuk jogosnak tartott – igényeit?
Jön a munkaügyi ellenőr – hogyan készüljek fel?
Ha ráismer saját kérdései valamelyikére a fentiek közt, vagy valami hasonló foglalkoztatja egy ideje, köztünk a helye.

További információ (tematika, árak, időpontok):
http://www.samling.hu/hr_basic

Legközelebb: 2013. április 9-től június 25-ig keddenként


Szervezet Technológia Fejlesztő Tréningek

Helyszín: 
Budapesti képzések

A modern szervezet technológia-orientációjú.

Az informatika általános elterjedése lehetővé teszi, hogy a szervezet valamennyi folyamatát automatizált és optimalizált folyamatok precíz mérnöki folyamat-ábráiban, szoftverekben, adatbázisokban, és vezetői integrált rendszerekben fogalmazzuk meg.

Ebben a fejlődésben nem csak a gyártási technológiák, raktározási, logisztikai problémák szerepelnek, hanem az emberek kommunikációs folyamatai, tanulásuk, alkalmazkodásuk a gyorsan változó körülményekhez, együttműködésük megszervezése, a szolgáltatások ügyfélcentrikus lebonyolítása, a minőségbiztosítási rendszer is.

A Szervezet Technológia Fejlesztő Tréning Csomag olyan egységes koncepció szerint átgondolt, integrált koncepciót és technológia-fejlesztési meta-programot ajánl, amely öt-hat évvel előtte jár a nemzetközi fejlődésnek és világviszonylatban egyedülálló technológia-rendszer az egy személyes vállalkozások részére éppúgy, mint a közepes méretű cégek- a multinacionális óriásszervezetek számára...................

Szervezetfejlesztő tréning

RUANDER Oktatóközpont
1139 Budapest
Frangepán utca 3.
Tel.: 4500-110
www.ruander.hu


Bérügyintéző OKJ-s tanfolyam - most ajándék bérügyviteli képzéssel!

Helyszín: 
Országos képzések

Képzésünkön a leendő bérügyintéző szakemberek nem csak a munkájukhoz szükséges tudást és az államilag elismert bizonyítványt szerezhetik meg, hanem karrierlehetőséget is kapnak, mivel egy különösen piacképes szakmát kínálunk. A képzési program az állami előírásoknak megfelelő, egységes ismereteken túl a megfelelő számítógépes készségek elsajátításában is segítséget nyújt. A tanfolyam három modulból áll, amelyek teljesítéséről a NEXON igazolást állít ki. A képzés végén, az állami vizsga előtt a hallgatók egy konzultációs napon is lehetőséget kapnak, hogy kérdéseikre választ kapjanak, illetve próbafeladatokat oldjanak meg.

 

A tanfolyam a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható! Most ráadásul az OKJ-s tanfolyam mellé díjmentesen elérhető a 3+1 napos nexONBÉR bérügyviteli képzés!

A képzések szeptember 21-én, 26-án és 28-án indulnak. Társadalombiztosítási ügyintéző képzésünk szintén szeptember 21-én kezdődik. Ne maradjon le, jelentkezzen még ma!

Bővebb információ és jelentkezés:

Web: kepzes.nexon.hu

E-mail: nexon@nexon.hu

Tel: 06 1 465 5100


Online tesztek a HR szolgálatában képzés II.

Helyszín: 
Budapesti képzések

A résztvevők lehetőséget kapnak a teszt kitöltésére és a saját profil programon belüli elemzésére, értelmezésére. Ez egyrészt segítséget nyújt a kitöltéshez szükséges idő, a kérdések típusának, a kérdőív működésének a megtapasztalására, másrészt a kapott riport „személyes bónuszként” kiegészíti a tréningen elhangzott, munkahelyi alkalmazásra vonatkozó információkat.Az ismertetett teszt jogdíjas. Abban az esetben, ha élni szeretnének azzal a lehetőséggel, hogy saját élményként megtapasztalják a tesztek által nyújtott információk feldolgozási lehetőségeit, a program költsége kiegészül a teszt jogdíjával.A jelentkezéskor a megjegyzés box-ban kérjük feltüntetni, hogy igénylik-e a teszt kitöltését, amely személyes visszajelzéssel jár.A képzés a "HR technikák", és a "HR eszközök, HR módszerek" programokon belül is látogatható  - kedvezőbb feltételekkel. (Minél hosszabb képzésen vesz részt Valaki, annál kedvezőbb díjért juthat ugyanannak a képzési tartalomnak a birtokába <A jogdíj összege ez esetben sem változik>).Kinek ajánljukHR menedzserekHR generalistákHR specialistákHR tevékenységet végző munkatársakHR vezetők, HR tevékenységet ellátó vezetőkMunkaerő szolgáltató cégek vezetői és munkatársaiVállalati és személyzeti tanácsadókMunkaügyi, személyzeti, bér-, és képzési szakemberekBizonyítványSämling tanúsítványCÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNYA hallgatók tapasztalatot szerezhetnek a teszt alkalmazására vonatkozóan, konkrét példákon keresztül megismerhetik a DISC teszt alkalmazásával kapcsolatos nehézségeket, dilemmákat, és ezek feloldását.TematikaAmivel foglalkozunk a képzés során:  * Tipológiák: a viselkedés bejósolhatósága, viselkedéses szinkron kialakítása* DISC tipológia bemutatása, a teszt, a tipológia alkalmazási területei* Típusok jelei a kommunikációban* Hogyan alkalmazkodjunk a különböző típusokhoz?* Saját riport elemzése: milyen a kommunikációs stílusom, ez hogyan jelenik meg munkám során… A kérdőív eredményeinek megbeszélése.* Csoportkép értelmezési lehetőségei, riport lehetőségek bemutatásaBővebb információt honlapunkon olvashat:  KÉPZÉS FELELŐS   Kormosné Krajcsovics Katalin Telefon: (36-1) 212-4412, (06-30) 962-7580 (06-20) 502-1133 Fax: (36 1) 212-5071 Email: katalin.kormos@samling.hu


Törvényesen, emberségesen – HR és a munkajog

Helyszín: 
Budapesti képzések

ISMERTETŐ

Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét. A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
Ehhez gyűjtöttük össze az aktuális tudnivalókat.

KINEK AJÁNLJUK
Azoknak a HR, vagy üzletági vezetőknek, felső vezetőknek, munkatársaknak, akiknek felelősségi körébe tatozik a munkajogi szabályoknak a betartása és betartatása.

KÉPZÉS FELELŐS
Kormosné Krajcsovics Katalin
Telefon:
+3612124412, 30-962-7580, 20-502-1133
Fax: +3612125071
Email: katalin.kormos@samling.hu

http://www.samling.hu/torvenyesen_embersegesen_munkajog_hr


HR controlling REFA bizonyítványal

Helyszín: 
Budapesti képzések

A képzés struktúrája
Tekintse át a részletes tematikát is!
http://www.samling.hu/hr_controlling

2x2 oktatási nap
1-2. nap
HR controlling rendszere
3. nap
Értékelési rendszerek és mutatószámok
4. nap
Excel HReseknek (minden résztvevőnek igény szerint laptopot biztosítunk)

A HR controlling képzés korábbi résztvevőinek egyedi 15% kedvezmény a képzés díjából!

Az emberi erőforrással való gazdálkodás központi szerepet tölt be manapság minden vállalkozás életében, hiszen a szervezeti stratégia megvalósításának sikere nagymértékben az emberek teljesítményétől, tudásától, tapasztalatától függ.

A munkaerőpiacon is a termelésre épülő vállalatokat a tudásra épülő gazdasági egységek váltják fel, tehát a hagyományos termelési tényezők helyett a tudásra helyeződik a fő hangsúly. Az emberi erőforrásnak viszont vannak olyan tulajdonságai, melyek megkülönböztetik minden más termelési tényezőtől: önálló szabad akarattal rendelkezik, képes szabályozni cselekedeteit, teljesítményei, céljai, tervei, szükségletei, érzelmei vannak.

A sikerorientált vállalkozások költségeinek egyre nagyobb részét képezik a munkaerővel kapcsolatos kiadások, s szem előtt kell tartani azt a gazdasági törvényszerűséget, mely szerint a nyereséges működés alapja az erőforrások hatékonyabb felhasználása. Ez a társaságokat is ráébresztette arra, hogy a munkaerőt is erőforrásként kezeljék, mely igazán hatékonyan működni csak piaci keretek között képes.

Hasznos funkciók kifejezetten HR-eseknek az Excelben.
Az korábban használt függvények áttekintése.
* Függvények kiértékelése
* Képletek írása és szerkesztése
* Egyéni képletek írása
* Különböző szűrési lehetőségek
* Bér elemzés és Adattábla műveletek
* Bér elemzés Pivot-táblával.

Egy működő, egyedi, saját rendszer bemutatása>>>
Kérje az esettanulmány részletes leírását
Erényi Stellától!
stella.erenyi@samling.hu


Haladó Mediációs képzés, konfliktuskezelés felsőfokon

Helyszín: 
Budapesti képzések

A Lege Artis haladó mediációs képzést tart
2009. augusztus 10-12. között

A Lege Artis haladó tréningjét azokra a mediáció iránt elkötelezett érdeklődőkre tervezte, akik már részt vettek alapképzésen. Cél, hogy a résztvevők még jobban elmélyedjenek a mediációban, még több fogást és technikát sajátítsanak el a területen. A haladó képzés nemcsak tematikájában, hanem módszertanában is eltér az alapképzéstől. A mediációs és kommunikációs ismeretek egyoldalú átadása helyett nagyobb hangsúlyt helyeznek az interaktív együttműködésre. Képzésüket a résztvevők tudásbázisára, tapasztalataira kívánják felépíteni. Ezáltal több lehetőség nyílik a kérdések megvitatására és a csoport tagjai számára nehézséget jelentő mediátori feladatok célzott erősítésére.

Szervező, helyszín:
Lege Artis Akkreditált
Felnőttképzési Intézmény

1125 Budapest Diós árok 32/b

A tréning programja:

 • Hatékony kommunikációs technikák

 • Konfliktuskezelési módok 2.

 • Milyen mediátor vagy? (teszt)

 • "Nehéz" ügyfelek kezelésének módszerei

 • Mediátori munka csapdáinak feltárása

 • Szituatív gyakorlatok

Bővebb információ a mediacio@legeartis.hu e-mail címen, vagy
a 06 1 212 62 56-os telefonszámon kérhető.


HR képzések- BÓNUSZ KALKULÁTOR

Helyszín: 
Budapesti képzések

ISMERTETŐ

Olyan
újszerű javadalmazás áttekintő és -kezelő rendszert ismerhetnek meg a
résztvevők, amelyet hatékonyan tudnak használni a mindennapi munkájuk
során. A képzés végén a résztvevők CD-n magukkal vihetik a képzés során
megismert és használt Excel táblázatot.

 

Bizonyítvány

Sämling tanúsítvány

CÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNY

A
tanfolyam keretében a résztvevők konkrét példákon keresztül
elsajátíthatják a könnyen bevezethető és alkalmazható HR eszközt,
amelyet CD-n is magukkal vihetnek, és amelyekkel a vállalat
javadalmazási rendszerét könnyedén kontrollálhatják.

Tematika

 

A képzés során feldolgozásra kerülő témák: 

 • Bónusz kalkulátor működésének bemutatása
 • Mutatószámok - célok - teljesítményértékelés
 • Kemény és lágy mutatók mérése
 • Teljesítményértékelés visszajelzése
 • Javadalmazási rendszer
 • Javadalmazási stratégia
 • Ujjgyakorlatok a bónusz kalkulátoron

Részletek a tanfolyamról>>>>>>>>>>


HR controlling

Helyszín: 
Budapesti képzések

A képzés struktúrája 2*2 oktatási nap
Tekintse át a részletes tematikát is!

1. nap A HR controlling rendszer kialakítása
2. nap A HR controlling rendszer működtetése
3. nap Excel HReseknek
4. nap Értékelési rendszerek, mutatószámok

HR controlling: a teljesítmény mérése, értékelése és a humán tőke értékének ismerete.

Új kihívásokkal kell szembesülni a vállalatoknak: a 21. század új problémája az öregedő társadalom, a különböző generációk közötti különbségek összehangolása és az eltérő generációk megtartása, motiválása.

Ez a HR controller igazi kihívása, ugyanis ő tudja, kik dolgoznak a cégnél és azt is, hogy milyen eredménnyel végzik el a munkájukat. A szervezet jövőképében számolni kell a társadalom öregedésével és az aktív x, y, z generációk közötti különbségekkel. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a vállalatok korfa térképe folyamatosan változik, igazodva a társadalmi körülményekhez. Amíg az ötvenes években a jellemző életkor térképen a 20-30 évesek tették ki az alkalmazottak nagy részét – u.n. optimális fenyőfa modellben - addigra ez a 21. század közepére drasztikusan át fog alakulni. Jóval kevesebb fiatal fog dolgozni a cégeknél, ezzel szemben pedig magasabb lesz az idős korosztály jelenléte. Ez természetesen a társadalom elöregedésének tudható be.

Nagyon fontos, hogy a HR contoller ne csak a jelen problémáit vegye számításban a munkája során, hanem figyelje meg környezetét és gondolja végig, hogy „Milyen jövőt lát a jelenlegi helyzet alapján?”

A sikerorientált vállalkozások költségeinek egyre nagyobb részét képezik a munkaerővel kapcsolatos kiadások, s szem előtt kell tartani azt a gazdasági törvényszerűséget, mely szerint a nyereséges működés alapja az erőforrások hatékonyabb felhasználása.

A humán erőforrással való gazdálkodás egyre növekvő szerepe miatt a kontrolling eszközöket a humán területen is alkalmazni kell. Ennek eredményeképpen egy olyan szolgáltató és tanácsadó funkció jött létre, mely a vállalat különböző szintjein az élőmunkával összefüggő intézkedések és célok hatékony megvalósítását szolgálják. A „hagyományos kontrollinghoz” hasonlóan összeveti a terv- és tényadatokat, rendszerezve dokumentálja azokat, s elemzésükkel információkat szolgáltat a döntéshozók számára. Tanácsadói funkciója révén a felmerülő problémákra döntési alternatívákat kínál.

http://www.samling.hu/hr_controlling

KÉPZÉS FELELŐS  
Tuba Vera
Telefon: +3612124412
Fax: +3612125071
Email: vera.tuba@samling.hu
KÉPZÉS FELELŐS  
Welker Katalin
Telefon: +3612124412
Fax: +3612125071
Email: katalin.welker@samling.hu

HR adminisztráció

Helyszín: 
Budapesti képzések

A HR terület adminisztrációs feladataival foglalkozó fél napon az alábbi főbb témakörökkel foglalkozunk:
* külső-belső adatszolgáltatás
* munkaügyi nyilvántartások vezetése
* bérszámfejtés
* TB ügyintézés és nyilvántartásaik vezetése
* adó ügyintézés és nyilvántartásainak vezetése
* statisztikai adatszolgáltatás.

Ma már mindenki stratégiai partnerséget vár el a HR-től és sokan kevésbé értékelik a klasszikus HR
szerepeket, pl: az adminisztrációt.
Pedig ez mindennek az alapja.
A fél nap során megvizsgáljuk, hogy a hibátlan adminisztrációs tevékenység és a klasszikus szolgáltató HR szerepkör mennyire fontos a szervezet életében, továbbá ez mennyire segíti a HR-t abban, hogy valódi business partner legyen.

A téma felépítése során a kiválasztástól az elbocsájtásig végig kísérjük a HR tevékenységet, fókuszálva az adminisztrációs feladatokra, egységes keretrendszerben vizsgálva azokat.

Rendszerbe foglaljuk a feladatokat, iratmintákat, bejelentési kötelezettségeket, adatszolgáltatásokat és mindazt, ami segíti a menedzsmentet és munkáját. (Még ha nem is tud róla…)

Tematika
A MT.-hez kapcsolódó adminisztrációs vonatkozások
A létesítést megelőző eljárás
A munkaszerződés és annak tartalma
A munkáltató tájékoztatási kötelezettsége
A munkaviszony kezdete
A munkaviszony időtartama
A próbaidő
A munkaviszony módosításának szabályai
A munkaviszony kötelező módosítása
A munkáltató személyében bekövetkező jogutódlás szabályai
A munkaviszony megszűnése
A munkaviszony megszüntetése
A munkaviszony jogellenesen megszüntetése és jog-következményei
Szabadság kiadása
Tanulmányi szerződés
Gyakorlati példák, formanyomtatványok

________________________________________

http://www.samling.hu/hr_adminisztracio


Projektmenedzsment képzés HR munkatársaknak

Helyszín: 
Budapesti képzések

A modern HR munkában kiemelten fontos a projektmenedzsment gyakorlati alkalmazása

Időpont
2009. június 8-9. hétfő-kedd 10h-16h30

Előadó 
Ambrus Tibor
 c. docens, szakképzési és projektmenedzsment szakértő, REFA tanár

A képzésre elsősorban olyan hallgatókat várunk, akiktől megkövetelik
a projektmenedzsment kialakítását, szervezését, és koordinálását a vállalat HR osztályán belül.

Tematika

Elvi megközelítés
Projektmenedzsment a HR és az oktatási munkában
Projektmenedzsment lényegi elemei
Projekttervezés folyamata és módszertana
Hibák a projektmenedzsment alkalmazásában
Gyakorlati tanácsok a projektmenedzsment HR alkalmazására

Gyakorlat megközelítés
A résztvevők tréneri segédlettel egy cca. 45 oldalas esettanulmányt
oldanak meg a projektmenedzsment HR munkában (oktatás) történő
begyakorlására.
Az esettanulmány tematikája:
Projekt-feladatlap
Projektstruktúra tervezés, PSP
Stakeholder térkép felállítása
Gantt diagram
Hálótervezés
Költségtervezés
Megtérülési idő számítása
Gazdaságossági számítás

Jelentkezési lap

Helyszín
Sämling Kft. oktatóterme, 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Részvételi díj
110.000 Ft+áfa/fő,
mely tartalmazza az oktatási segédletet, az ebédet, valamint a Sämling tanúsítványt.
A képzés teljes díja szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható!

Engedmény 
2 fő
jelentkezése esetén 12%;
3 fő
jelentkezése esetén 15% kedvezmény!

Az eredmény
A HR munka modern személetének és a Projektmenedzsment gyakorlati ismerete.

Akiknek ajánljuk
HR-el foglalkozó vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, akik a HR munka hatékonyságát,
eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ideális
jelentkezőink szakirányú felsőfokú végzettséggel és legalább egy év
szakmai gyakorlattal rendelkeznek, valamint szükségük, igényük van a Projektmenedzsment témakörében ismereteik elmélyítésére, illetve a gyakorlati információk megszerzésére.

Jelentkezési lap

Ahhoz, hogy a vállalat minden munkakörében minden időpontban megfelelő minőségű,
képzettségű, tapasztalatú ember legyen professzionális HR munka szükséges.
A munkaerő nem csupán költségtényező, hanem erőforrás is, hozzájárulása a vállalati értékteremtés folyamatához jelentős.
A vezetői támogatás megszerzéséhez az értékteremtést pontosan ki kell tudni mutatni.

A képzés céljai
A képzés résztvevője legyen képes arra, hogy meglévő projektmenedzsment ismereteit fejlessze, és a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési területén, komplex módon, naprakészen, elméleti és gyakorlati úton alkalmazni tudja.

Módszertan
A módszereket ppt prezentáción, számítási és esetpéldákon keresztül
mutatjuk be, és elemezzük a résztvevők aktív közreműködésével, akik így
képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is.
A résztvevők igen rövid elméleti megközelítés után (előadói
segítséggel) egyénileg és/vagy csoportosan kapcsolódó feladatokat
oldanak meg, eredményeket elemzik és értékelik.

On-line jelentkezés esetén 5 % árkedvezményt biztosítunk.
Regisztrált ügyfél jelentkezési kedvezménye 8%! Regisztráció itt.
    A kedvezmények nem
vonhatóak össze, de minden esetben a lehetséges kedvezmények
közül a legkedvezőbbet biztosítjuk partnereinknek.

A helyszín és az időpontváltozás jogát fenntartjuk!

Akitől a képzésről információt kérhet:
Kormos Katalin
Tel.: 212-4412, 212-5181
Fax: 212-5071
E-mail: katalin.kormos@samling.hu

JELENTKEZZ!


A humánus elbocsátás képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

Tréning az elbocsátási folyamat aprólékos megtervezéséhez, helyes kommunikálásához, és a munkatársak segítéséhez.
A jelenlegi vállalti vezetők egyik legnagyobb kihívása a gazdasági „mélyrepülések” krízisek kezelése. Ennek egyik velejárója a költségek vállalható szintre történő csökkentése, a jövedelem jellegű költségeket is ide értve. A szigorú gazdálkodás megköveteli, az emberi erőforrás felhasználásának újragondolását is. Az esetleges munkakör megszüntetések, átszervezések, elbocsátáshoz is vezethetnek. Ezeknek a döntéseknek a megvalósítását olyan módon célszerű lebonyolítani, hogy azok illeszthetőek legyenek a vállalati kultúrába.
Tanfolyamunk ennek a problémának a kezeléséhez nyújt segítséget.

Választható időpontok: 2009. 03. 18.,  2009. 04. 08.,  2009. 05. 15., 2009. 07. 06.

Helyszín: HUNGEST Hotel Griff ***    1113 Budapest, Bartók Béla út 152.

Az oktatás díja: 38.000 Ft+Áfa /1nap

További információk és jelentkezés:www.eu-trening.hu

Kontakt: Stolczné Priegl Melinda stolczne@invitel.hu Mobil: 06-30-230-8971

A képzés célja, hogy a résztvevők:
-    elsajátítsák a foglalkoztatással és annak megszüntetésével kapcsolatos alapismereteket
-    építeni, leépíteni, irányítani tudjanak formális és informális csoportokat
-    képesek legyenek kiválasztani a megmaradó és elküldendő munkatársakat
-    képesek legyenek megfelelően kezelni az elbocsátással kapcsolatos konfliktusokat mind az elmenő, mind a maradó munkatársak körében.

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik vezetők, akik döntenek az elbocsátásokról, illetve végrehajtói a személyzeti feladatoknak. Akiknek fontos, hogy vállalatuk emberi erőforrás gazdálkodása minél zökkenő mentesebb legyen.

A program résztvevői a képzés végén képesek lesznek:
-    asszertív módon viselkedni társas helyzetekben
-    megfelelő módon befolyásolni környezetüket
-    eredményesen kezelni a konfliktusokat.

Főbb témakörök:

Bevezetés a foglalkoztatás alapkérdéseibe
Foglalkoztatás, alkalmazás, határozott és határozatlan idejű munkaszerződés, felmondás, közös megegyezés, csoportos elbocsátás. Munkavégzés, felmentés a munkavégzés alól, felmondási idő, végkielégítés. A felmondás megtámadásának leggyakoribb okai.

Gazdasági, erőforrás-gazdálkodási, kapacitási célok meghatározása
Cél – folyamat – szervezet egyensúlyának kérdései a krízishelyzetekben. A kívánatos létszám meghatározása.

Az emberi erőforrás igény tervezése
   A kapacitás változtatás lehetőségei:
       munkaidő csökkentés 6 órás, négynapos, szabadság kiadás
       foglalkoztatási viszony megszüntetése
   Tervezés 3 - 6 - 12 hónapra

Vállalaton belüli kommunikáció
A problémakezelés folyamata. A belső PR fontossága, a bizonytalanság csökkentése. Ne a jó menjen el! Outplacement a gyakorlatban.

Konfliktusok kezelése
   A konfliktusok kezelésének módszerei, a szervezeti stabilitás megőrzése.

Konzultáció, esetmegbeszélések
   A gyakorlati alkalmazás lehetőségei.


Munkajog a HR gyakorlatában

Helyszín: 
Budapesti képzések

Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét. A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.

KINEK AJÁNLJUK
HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha Ön szeretné rendszerezni ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre.

Tematika

az Új MT.
A „munka világára” vonatkozó jogszabályok, munkajog hr munkajog
Jogforrások, nemzetközi jog, EU irányelvek
Foglalkoztatás; munkaviszony és egyéb munkavégzésre jogviszonyok
Munkaviszony létesítése, munkaszerződés
Atipikus foglalkoztatási formák
Munkaszerződés módosítása
Munkaidő, pihenőidő, szabadság, rendkívüli munkavégzés hr munkajog

konkrét esettanulmányok, konzultáció

Munkaviszony megszűnése
Munkavégzéssel kapcsolatos szabályok Munkavállaló felelőssége
Munkáltató felelőssége hr munkajog
Munkaügyi jogorvoslati lehetőségek
Szakszervezetek, Üzemi Tanácsok, Kollektív Szerződés hr munkajog
Munkaügyi ellenőrzés
Munkavédelem

konkrét esettanulmányok, konzultáció
____________________________________________________

http://www.samling.hu/hr_munkajog


Társadalombiztosítási ügyintéző - OKJ-s tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti képzések

Képzésünkön a leendő társadalombiztosítási ügyintéző szakemberek nem csak a munkájukhoz szükséges tudást és az államilag elismert bizonyítványt szerezhetik meg, a megfelelő számítógépes készségeket is elsajátíthatják.

A társadalombiztosítási ügyintéző rendkívül összetett munkát végez: használja az érvényes jogrendszer szabályait a munkaügy, adózás, járulékfizetés, szociális ellátás és OEP pénzbeli ellátás területén, bérszámfejtést végez, megállapítja az egészségbiztosítási és családtámogatási ellátást, adatokat szolgáltat, bevallást és nyilvántartásokat készít. Képzésünk résztvevői mindezt elsajátíthatják, és gyakorlatot szerezhetnek a mindennapi feladatok megoldásában.

A tanfolyam három modulból áll, mindegyiket külön vizsga zárja le, amelyek teljesítéséről a NEXON igazolást állít ki. A képzés végén, az állami vizsga előtt a hallgatók egy konzultációs napon is lehetőséget kapnak, hogy kérdéseikre választ kapjanak, illetve próbafeladatokat oldjanak meg.

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

 • A vonatkozó jogszabályok ismerete, alkalmazása.
 • Alapvető általános gazdálkodási ismeretek és alkalmazásuk.
 • A humánerőforrással kapcsolatos ügyvitel-szervezési, adatfeldolgozási és adminisztrációs feladatok végzése.
 • Ügyfélszolgálati feladatokhoz szükséges kommunikációs képesség.
 • Munkaerő- és bérgazdálkodási feladatok végzése.

Bővebb információ és jelentkezés:
Web: nexon.hu
E-mail: nexon@nexon.hu
Telefon: 1/465-5100


Nemzetközi HR Menedzsment képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

A kurzus áttekinti a HR terület tevékenységi köreit, feldolgozza az előadók és a résztvevők tapasztalatait, nemzetközi kitekintést nyújt az alkalmazott elméletek és gyakorlatok megismeréséhez, megvilágítja az új trendeket, tendenciákat.

A képzés folyamán a hallgatók az elméleti alapvetést követően kiscsoportos munkát végeznek, melyen esettanulmányokat dolgoznak fel. A teamek prezentálják elgondolásaikat, melyekre a többiek reflektálhatnak, így kialakul egy közös diskurzus, amely az önálló problémamegoldás, és a kritikai gondolkodás fejlesztését hivatott elősegíteni. Tesztek és szerepjátékok is helyet kapnak a tréningen, melyek a szakmai önismeretet, mint kulcskompetenciát is fejlesztik.

Az 56 óra tantermi alkalom mellett 50 óra intenzív, irányított otthoni munka is részét képezi a kurzusnak, és a képzés módszertanának.

Szükséges végzettség: felsőfokú végzettség (HR területen szerzett tapasztalat előny).

Bizonyítvány: Angol nyelvű, nemzetközileg elfogadott, European Business School London oklevél (certificate) és magyarnyelvű Sämling tanúsítvány.

A Sämling Kft. akkreditált oktatási intézmény, a képzés a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ által regisztrált.

A Felnőttképzési Akkreditáló Testület PL-3558/1 lajstromszámon akkreditálta a Nemzetközi HR Menedzsment képzési programot, így a képzés ÁFA mentes.

további információ:
http://www.samling.hu/nemzetkozi_hr_menedzsment_kepzes


Life -ontological- Coach képzés: Személyi és életvezetési tanácsadó kép


JUTALOM ÉS/VAGY GONDOSKODÁS - munkatársaink életminőségének őrzése

Helyszín: 
Budapesti képzések

Kezdés dátuma:  2008.12.03
Befejezés dátuma:  2008.12.03
Helyszín:
Budapest


Tréner tanácsadó képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

Erre a változási trendre reagálva a Sämling Kft. kifejlesztette – több, mint 15 éves képzési tapasztalatai alapján – azt a tréner tanácsadói képzést, amely a vállalatoknak funkcionális ismereteket gyakorlatra adaptálni tudó, rendszer-gondolkodású képzési gárdát biztosít, akik szerepet tudnak vállalni a szervezeti stratégia megvalósításában. Másrészt azoknak a leendő vagy gyakorló külső és belső trénereknek is átfogó ismereteket nyújt, akik maguk tartják és dolgozzák ki a tréningeket saját vállalatuk vagy üzleti partnereik számára.
A belső tréner tanácsadói feladatkör a humánerőforrás-gazdálkodás rendszeréhez áll a legközelebb, bár ma már szinte valamennyi vállalati funkció területén találkozunk tréningekkel. A belső tréner tanácsadók lehetnek egyrészt a vállalati kultúra kialakításának a kulcsfigurái; kézben tartják és menedzselik a szervezeti változásokat, szerepük a szervezeti kultúra alakításában, a szervezetfejlesztésben és a szervezeti tanulásban meghatározó. Másrészt kulcsszerepük van a tréningek megszervezésében, megtartásában és a képzési programok lebonyolításában. A külső tréner tanácsadó ugyanezt a funkciót kívülállóként, a szervezet által megbízott független szakemberként látja el.
Az eredmény
A képzés képessé teszi a résztvevőket:
 A szervezetfejlesztésben:
- a tréning- és oktatási funkció dinamikus és tervszerű menedzselésére a szervezeti stratégia irányának megfelelően;
- a leghatékonyabb stratégiákat alkalmazni a tréningek eredményeinek mozgásban tartására a szervezeti eredményesség és szervezeti tanulás érdekében;
- vállalati oktatási- és tréning rendszer sikeres felépítésére;
- a szervezeti fejlesztés és irányítás rendszerének megfelelő képzési igények megfogalmazására;
- tréning- és oktatási költség-szükséglet meghatározására, a költségek elemzésére;
- az oktatási befektetések megtérülésének számítására, becslési módszerek és trendelemzések alkalmazására;
- a tréninget és oktatást szervezetfejlesztés és változáskezelés rendszerében kezelni;
 A tréningek megtartásában, tanácsadásban:
- a tréning tanácsadói szerephez kapcsolódó módszertár alkalmazására;
- a csoportvezetés formai típusainak megfelelő eszközrendszer kongruens alkalmazására;
- a csoportvezetés formai típusainak megfelelő készségek helyzetfüggő alkalmazására;
- a korszerű vezetési módszertan oktatására
- a csoportdinamika kezelésére és használatára
- az egyéni hatékonyságnövelés módszertanának segítségével kommunikáció alapú tréningek megtartására
- a legfontosabb alapterületeken; vezetés, ügyfélkezelés, értékesítés – tréning programok kialakítására

Kiknek ajánljuk?
 
Jelenlegi és leendő személyzeti és/vagy oktatási vezetőknek, a funkció felelőseinek, trénereknek, tréner asszisztenseknek, akik kreatívabban és dinamikusabban kívánják végezni feladatukat, segíteni szervezetük fejlődését és tanulását, gyakorló trénereknek a megújulásért.
Előképzettség: felsőfokú végzettség, szakirányú gyakorlat előnyt jelent.
Technikai keretek
A képzés időtartama: 10 hónap, 180 tanóra és 80 óra egyéni felkészülés
A képzés Időbeosztása: a tréningek hétvégenként, péntek – szombat napokon 10.00 – 18.00 időtartamban zajlanak, esetenként bentlakásos formában.
A két képzési időpont között a résztvevők a kiadott és ajánlott szakirodalmak feldolgozását, egyéni feladataikat végzik, on-line tanácsadói konzultációs lehetőséggel támogatjuk.
Helyszín: Budapest, Németvölgyi út 64. (két alkalommal külső helyszín)
Időpont:   2009-szeptember 11 - 2010-június 4
Létszám: csoportonként 10 - 15 fő
Részvételi díj:  750.000,- Ft/fő, amely tartalmaz 20 tréning napot, szendvicsebédet, két éjszakai szállás költségét a bentlakásos tréningnapokon, a tananyagot, feladatlapokat, oktatási segédleteket, oklevelet.

A Felnőttképzési Akkreditáló Testület 2005. június 30-án 
PL-0772 lajstromszámon akkreditálta a programot,
így a képzés ÁFA mentes.

Kedvezmények: 2 fő részvétele esetén 720.000,- Ft/fő,           
Értékelés módja: a képzési modulok folyamatos látogatásával a hallgatók jogot szereznek a vizsgadolgozatuk értékeltetésére. A vizsgadolgozat komplett oktatási projekt szervezeti és szervezési megvalósítását öleli fel, valamennyi érintett témablokk feldolgozásával. Az ismeret-elsajátítás mértékét ezt követően feleletválasztós teszttel, csoportvezetési készségek felmérésével és csoporthelyzetek elemzésével mérjük.
A Sämling Kft. a kiemelkedően jól teljesítő hallgatók számára tréneri munkalehetőséget ajánl!
Megszerezhető bizonyítvány: a tanfolyam végén a Sämling Kft a résztvevők számára oklevelet nyújt át az ismeretanyag elsajátításának igazolására.

On-line jelentkezés esetén 5 % árkedvezményt biztosítunk.
   A képzés teljes díja a szakképzési hozzájárulásból finanszírozható.
   Egyéni jelentkezőknek -3 részletben történő- részletfizetési
   lehetőséget biztosítunk. 

Akitől a képzésről információt kérhet:
A részletes képzési programot, a tervezett órarendet, valamint minden egyéb információt a
képzés szervezőjétől, Pintér Katától kérhet.
e-mail: kata.pinter@samling.hu
tel: 212-4412, 06-20-39 38 298
Oktató(k):
Budainé Kiss Mária
Ecsédi István
Gellért Csilla
Münnich Iván

http://www.samlingsolution.hu/kepzesek/trener-tanacsado-kepzes
 


Sämling Coach Képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

Sämling Coach Képzés
A coaching módszer sokrétű alkalmazhatóságával, egyedi szemléletmódjával, megoldás orientáltságával az üzleti szféra minden szereplőjének képes segíteni a teljesítményét és a hatékonyságát. A coaching eredményorientáltsága, célzott támogatása miatt hatékony vezetőtámogató eszköz, a szervezeti vezetők táborában egyre ismertebb és népszerűbb. A professzionális coaching folyamat feltétele a coach magas szintű szakmai képzettsége, ebben nyújt alapos, hathatós támogatást a Sämling Kft. Coach Képzésével.


BÓNUSZ KALKULÁTOR avagy: Mi ösztönzi hatékonyan és hosszútávon a munkav

Helyszín: 
Budapesti képzések

Olyan újszerű javadalmazás áttekintő és -kezelő rendszert ismerhetnek meg a résztvevők, amelyet hatékonyan tudnak használni a mindennapi munkájuk során. A képzés végén a résztvevők CD-n magukkal vihetik a képzés során megismert és használt Excel táblázatot.
A képzés különösen hasznos lehet az önálló HR menedzsmenttel, SAP-vel, teljesítményértékelő-, és javadalmazási  rendszerrel nem rendelkező cégek, kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek, HR tevékenységet ellátó munkatársainak;


Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti képzések

Ny.t.sz.: 11-0019-04                                                                                                                                           Akkr. sz.: 0048

SZEMÉLYÜGYI GAZDÁLKODÓ ÉS FEJLESZTŐ

A szakképesítés azonosító (OKJ)
száma:                  54 345 06 0000 00
00
A szakképesítés szintje:                                             Emelt
szintű szakképesítés
Felügyeleti szerv:                                                       Szociális
és Munkaügyi Minisztérium
A jelentkezés feltétele:                                              Érettségi
vizsga

Betölthető
munkakörök:
Humánpolitikai
szervező (FEOR 2523)

A
szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A
gazdálkodó és költségvetési szervezeteknél gondoskodik az emberi erőforrások
gazdaságos és hatékony alkalmazásáról és fejlesztéséről. Biztosítja a szükséges
munkaerő létszámot és az összetételt, Humán stratégiát készít. Vizsgálja a
foglalkoztatás hatékonyságát.
Közreműködik a javadalmazási és ösztönzési rendszer kidolgozásában és
alkalmazásában.
Megtervezi és megszervezi a munkavállalók képzését. Kidolgozza és működteti a
szervezet üzleti stratégiájához illeszkedő humán stratégiát.

A
képzés során oktatott szakmai modulok:

 • Személyügyi, munkaerő piaci, társadalombiztosítási és
  bérügyi feladatok ellátásának szabályozási háttere, ügyviteli megoldások
  és módszerek                           0743-06
 • Humánerőforrás-menedzsment emberi
  erőforrás-fejlesztési, gazdasági és gazdálkodási feladatok                                                                                    0744-06
 • Humánerőforrás-menedzsment stratégiai,
  szervezetfejlesztési és emberi erőforrás hatékony foglalkoztatását
  szolgáló fejlesztési feladatok              0749-06
 • A foglalkoztatáspolitikával, az emberi
  erőforrás-gazdálkodással kapcsolatos elemző, fejlesztő feladatok                                                                         0752-06

Képzés helye

Budapest, 1143 Gizella út 42-44.
Megfelelő létszám esetén

Tatabányán, Esztergom-kertvárosban és
Győrben is

Tervezett kezdés

2009. április 25. szombat, 9 óra

Tervezett befejezés

2010. április

Tanfolyami napok

Szombatonként 9-14
óráig

Tanfolyami díj

200 000.- Ft

Vizsgadíj

45.000,-Ft / változhat/

Jegyzetköltség

Igény szerint kb.  25 000.- Ft

További
felvilágosítás:

 201-2408, 225-1102 T/F: 201-8456

Garay Klára oktatási
főmunkatárs 20/777-92-60

Pethő Erika
tanfolyamszervező petho@oktav.hu


Vállalkozások a szakképzési hozzájárulás terhére
elszámolhatják.

Magánszemélyek részletfizetési kedvezményt
kérhetnek.

Kismama kedvezmény: 20%

 


Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő képzés

Helyszín: 
Budapesti képzések

 

SZEMÉLYÜGYI GAZDÁLKODÓ ÉS FEJLESZTŐ

A szakképesítés azonosító (OKJ) száma:                  54 345 06 0000 00 00
A szakképesítés szintje:                                             Emelt szintű szakképesítés
Felügyeleti szerv:                                                       Szociális és Munkaügyi Minisztérium
A jelentkezés feltétele:                                              Érettségi vizsga
Betölthető munkakörök: Humánpolitikai szervező (FEOR 2523)A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírásaA Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő szakember gazdálkodó és költségvetési szervezeteknél gondoskodik az emberi erőforrások gazdaságos és hatékony alkalmazásáról és fejlesztéséről. Biztosítja a szükséges munkaerő létszámot és az összetételt. Humán stratégiát készít. Vizsgálja a foglalkoztatás hatékonyságát.
A tanfolyam résztvevője megismeri a javadalmazási és ösztönzési rendszer kidolgozását és alkalmazását.
Megtervezi és megszervezi a munkavállalók képzését. Kidolgozza és működteti a szervezet üzleti stratégiájához illeszkedő humán stratégiát.
A képzés során oktatott szakmai modulok:

 • Személyügyi, munkaerő piaci, társadalombiztosítási és bérügyi feladatok ellátásának szabályozási háttere, ügyviteli megoldások és módszerek                           0743-06
 • Humánerőforrás-menedzsment emberi erőforrás-fejlesztési, gazdasági és gazdálkodási feladatok                                                                                    0744-06
 • Humánerőforrás-menedzsment stratégiai, szervezetfejlesztési és emberi erőforrás hatékony foglalkoztatását szolgáló fejlesztési feladatok              0749-06
 • A foglalkoztatáspolitikával, az emberi erőforrás-gazdálkodással kapcsolatos elemző, fejlesztő feladatok                                                                         0752-06

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak.

Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

Képzés helye

Budapest, 1143 Gizella út 42-44.

Tervezett kezdés Tervezett befejezés

Tanfolyami napok

Pénteken vagy szombaton 9-14 óráig

Tanfolyami díj 150 000.- FtÚj Személyügyi-, Bér-, Tb- ügyintéző végzettséggel 115 000.- Ft Vizsgadíj 45.000,-Ft Jegyzetköltség Igény szerint kb.  25 000.- Ft További felvilágosítás:

 201-2408, 225-1102 T/F: 201-8456

Garay Klára oktatási főmunkatárs 20/777-92-60

 

Vállalkozások a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatják.Magánszemélyek részletfizetési kedvezményt kaphatnak.Kismama kedvezmény: 20%


Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti képzések

   Ny.t.sz.: 11-0019-04                                                                                                                           Akkreditáció: AL-0048 TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÉS BÉRÜGYI SZAKELŐADÓSzaktanfolyam (tanfolyam) A tanfolyam rész-szakképesítései: Bérügyintéző tanfolyam-képzés: 54 343 05 0100 52 01Tb-ügyintéző tanfolyam-képzés: 54 343 05 0100 52 02 A szakképesítés azonosító /OKJ/ száma:     54 343 05 0000 00 00A szakképesítés megnevezése:                                   Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadóFelügyeleti szerv:                                           Szociális és Munkaügyi MinisztériumVizsgáztató intézmény:                                  OKTÁV Zrt.A jelentkezés feltétele:                                               érettségi vizsgaFEOR száma:                                                3604 Bér- és társadalombiztosítási ügyintézőA szakképesítéssel rokon szakképesítések:    54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő                                                                       54 345 03 0000 00 00  Munkaerőpiaci szervező, elemző                               A képzés-tanfolyam elvégzése után a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képesítéssel rendelkező alkalmazza szakmai ismereteit. Bérszámfejtést végez, egészségbiztosítási és családtámogatási ellátást állapít meg, béreket és ellátásokat dokumentál, magánnyugdíjpénztárral kapcsolatos ügyet intéz, nyugdíj megállapítást előkészít, adatokat szolgáltat, bevallást és  nyilvántartást vezet.  

Kötelező modulok Bérügyintéző Tb-ügyintéző Tb. és bérügyi szakelőadó
1. 0743-06 Személyügyi, munkaerő-piaci, tb. és bérügyi feladatok ellátásának szabályozási háttere, ügyviteli meg-oldások és módszerek X X X
2. 0753-06 Tb. és bérügyi szak-feladatok ------ ------ X
3. 0754-06 Bérügyi szakfeladatok X ------ X
4. 0755-06 Tb. szakfeladatok ------ X X
5. 0756-06 Tb. és bérügyi közös feladatok X X X
MODUL ÁR: 90.000,- Ft 90.000,- Ft 150.000,- Ft
VIZSGA ÁR: 21.000,- Ft 21.000,- Ft 35.000,- Ft
JEGYZET ÁR: 15.000,- Ft 15.000,- Ft 18.000,- Ft

 

  Képzési helyszínek
Budapest Esztergom-kertváros Tatabánya
Időtartam 1 év 1 év 1 év
Tervezett kezdés    
Tanfolyami napok Szombat Szombat Szombat
Cím 1143 Bp, Gizella u. 42-44. 2509 Esztergom-kv. Wesselényi u. 35-39. 2800 Tb. Győri u. 23.
Elérhetőségek 06/1/201-2408 06/33/435-755 06/34/510-272
Honlap: www.oktav.hu E-mail: oktav@oktav.hu 06/40/990-000 Helyi hívás!Glevitzky Istvánné 06/20/912-5281 glevi@oktav.huDömösi Ágnes 06/20/777-9240 agica@oktav.hu

 A tanfolyamon az egyéni fizetők részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, illetveegyösszegű befizetés esetén 5 % kedvezményt adunk az oktatási díjból.A képzést a vállalkozások a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatják!Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 

Legújabb magántanár

A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.