Minden amit a tanfolyamok.net oldalról tudni lehet. Hogyan lehet képzéseket beküldeni, hogyan kereshetek az oldalon

A tanfolyamok.net 2001.-ben indult oktatási portál. A hazai szakoktatási portálok egyik legnézettebb oldalai között helyezkedik el. Látogatóink elsősorban tanulni vágyók, tanárok, képzés iránt érdeklődő diákok, valamint szakoktatással foglalkozó cégek és intézmények. Fontosnak tartjuk, hogy az internet felhasználók hosszú keresgélés helyett egy oldalon minden oktatási tevékenységgel foglalkozó céget, tanfolyamot képzést megtaláljanak. Ezért oldalunk ingyenesen fogadja a hirdetni szándékozó cégek bemutatkozását, aktuális tanfolyami információit. Ehhez nincs más dolga mint a tanfolyam beküldése menüpontra kattintani, ahol előzetes korrektúra után cikke, hirdetése ingyenesen jelenik meg oldalunkon.

Új tanfolyamot beküldeni a jobb oldalon található kiemelt menüsáv segítségével lehet, az új tanfolyam beküldése segítségével.tanfolyam beküldése

Igen. Havonta minden egyes képző intézmény egy darab tanfolyamot ingyenesen küldhet be. Fizetni abban az esetben szükséges, amennyiben havonta egy tanfolyamnál többet szeretnének küldeni, ez esetben vegye fel a kapcsolatot velünk.
Amennyiben részt vesz partnerprogramunkban akkor további 2 db tanfolyamot ingyenesen küldhet be havonta. A partnerprogram keretében mindössze egy diszkrét hivatkozás beillesztését kérjük saját weboldalának nyitólapján.
A beillesztendó kód az alábbi:

<a href="http://www.tanfolyamok.net" target="_blank"><img src="http://www.tanfolyamok.net/kepek/tanfolyamok_net_logo_100_39.png" alt="tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső" title="tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső" border="0" /></a>
A tanfolyamok.net igen előkelő helyen szerepel a Google keresőben a képzés, tanfolyam szavakra.
Ezt ön is ki tudja próbálni amennyiben beírja a képzés és a tanfolyam szavakat a Google keresőbe.
Ezen túl 2001 óta szinte az összes hazai kisebb-nagyobb oktatási cég tanfolyami kínálata szerepel nálunk. Egy tanfolyam beküldése havonta ingyenes!

A tanfolyamok.net lehetőséget biztosít arra, hogy a korábban feladott tanfolyami hirdetését módosítsa vagy törölje. Ehhez nincs más dolga, mint belépés után a Navigáció menüben a saját adatokra vagy a profil ikonraprofil:

 

 

kattintva megkeresni az Archív fület és itt valamennyi saját tartalmát képes módosítani vagy törölni.

Minta:
1. belépés
2. archív tartalom áttekintése és szerkesztése

1. A weboldalon csak regisztrált látogatók szólhatnak hozzá egy-egy tanfolyamhoz. Talán előfordult már veled is, hogy nem azt kaptad egy képzésen amit vártál. Oszd meg véleményed a többiekkel, tudjanak róla minél többen.
Regisztrációt követően automatikusan megjelenik minden egyes képzés vagy magántanár alatt egy szövegbox, ahol meg tudod írni a véleményed.

2. Amennyiben regisztrált felhasználóként lépsz be értékelheted 1-5-ig terjedő skálán minden egyes képzést vagy magántanárt.

3. Ha regisztrálod magad fel tudsz iratkozni az általad érdekelt tanfolyamokra, azaz használhatod tanfolyam figyelő szolgáltatásunkat.

1. kereshetsz tanfolyamot, képzést vagy magántanárt.
2. kereshetsz és feltölthetsz puskákat (a puskák letöltéséhez és feltöltéséhez nem szükséges regisztráció)
3. Ajánlhatsz linket.

Magántanárok korlátlan számban ingyenesen adhatnak fel hirdetést. Ehhez nincs más dolguk, mint az oldal tetején a "Magántanár" fülre kattintani, ahol lépésről-lépésre le van írva, hogyan lehet hirdetést feladni.

Figyelem!
Magántanárok ne az "Tanfolyam beküldése" fület használják ez az intézmények cégek számára van fenntartva.


Szűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.