Médiaajánlat

Médiaajánlat - www.tanfolyamok.net

A tanfolyamok.net 2001.-ben indult oktatási portál. A hazai szakoktatási portálok egyik legnézettebb oldalai között helyezkedik el. Látogatóink elsősorban tanulni vágyók, tanárok, diákok, valamint szakoktatással foglalkozó cégek és intézmények. Fontosnak tartjuk, hogy az internet felhasználók hosszú keresgélés helyett egy oldalon minden oktatási tevékenységgel foglalkozó céget megtaláljanak. Ezért oldalunk ingyenesen fogadja a hirdetni szándékozó cégek bemutatkozását, aktuális tanfolyami információit. Ehhez nincs más dolga mint a hirdetés elküldése menüpontra kattintani, ahol előzetes korrektúra után cikke, hirdetése ingyenesen jelenik meg oldalunkon.

Mi a tanfolyamok.net?
A www.tanfolyamok.net olyan szakoktatási portál, melynek segítségével a látogató naprakész információkat kaphat a oktatási cégekről, tanfolyamokról. Hasznos segédanyagokat tölthet le a puska menüpont alatt, kereshet tematikusan és földrajzi bontásban az aktuális tanfolyamok között. A látogatók közösségformáló online fórumunk, illetve chat modulunk segítségével megoszthatják egymással információikat.

Miért érdemes hirdetni nálunk?
Kereső optimalizáló szoftverünknek köszönhetően a portál igen előkelő helyen szerepel a "képzés", "oktatás" és a "tanfolyam" szavakra.

Mindennél többet jelent számunkra megelégedett hirdetőink véleménye, amely itt található.

Hirdetési lehetőségek:

tanfolyam, képzés

1. Szponzorált box (főoldal):

Az oktatással foglalkozó cégek bemutatkozását, tanfolyamait, híreit, ingyenesen megjelenítjük a főoldalon. Ehhez nincs más dolga, mint a hirdetés elküldése menüpontra kattintani. Azonban egy-egy cikk, hirdetés folyamatosan csak addig tud a főoldalon, megjeleni, ameddig az újabb hírek miatt el nem tűnik a főoldalról és átkerül az archív cikkek közé. Az archív tartalom ugyan kereshető, de mégis a látogatók számára a reklámértéke háttérbe szorul. A szponzorált hirdetés esetben a hirdetés cikk formájában jelenik meg a főoldalon az ügyfelek által igényelt időintervallumban és helyen:

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
Szponzorált cikk
hét
9.900 Ft+ ÁFA /hét
megrendelem
Szponzorált cikk
38.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!
megrendelem

2. Főoldali standard 728×90-es (magnum) vagy 468×60-as banner:
E hirdetési lehetőség keretén belül a banner úgy nevezett rotációban jelenik meg, azaz biztosítva van, hogy minden ötödik oldalletöltés esetén a hirdető reklámcsíkja jelenik meg. A banner mérete ebben az esetben 728×90 pixel (képméretű) lehet.

megnevezés
méret
formátum
időszak
díj
megrendelés
topbanner
468×60,
728×90
.gif, .jpg, flash
28.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! megrendelem

3. Főoldali standard 120×240-es álló banner:
E hirdetési lehetőség keretén belül a banner rotációban jelenik meg, azaz biztosítva van, hogy minden negyedik oldalletöltés esetén a hirdető reklámcsíkja jelenik meg. A banner mérete ebben az esetben 120×240 pixel (képméretű) lehet. A 120×240 képméretű banner mellett egyéb arányos méretű álló bannerek elhelyezését is vállaljuk.

megnevezés
méret
formátum
időszak
díj
megrendelés
tanfolyam kereső alatt
120×240
.gif, .jpg, flash
26.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
puska kereső alatt
120×240
.gif, .jpg, flash
24.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! megrendelem

4. Egyedi méretű banner hirdetések:
Amennyiben még nem rendelkezik bannerrel, cégünk vállalja bannerek elkészítését is. Kérje egyedi ajánlatunkat!

5. saját cegnev.tanfolyamok.net alakú domain név:
Amennyiben már van saját internetes oldala, vagy tervez ilyet indítani, azonban saját regisztrált domain névvel még nem rendelkezik amellyel cégét az internetező közönség elérheti a normál .hu domain név árának töredékéért igényelhet tőlünk vmi.tanfolyamok.net formátumú saját domain nevet. Szintén előnyős igénybevenni a tanfolyamok.net aldomain-t azon ügyfeleknek, akik áldoznak a keresőmarketingre, hiszen a tanfolyamok.net domain helyezése a leginkább használt keresők esetében az első oldalakon szerepel...
Például:
jogsi.tanfolyamok.net,
angol.tanfolyamok.net,
jogi.tanfolyamok.net,
linux.tanfolyamok.net,
cegnev.tanfolyamok.net
stb.

Ez a megjelenési forma abban az esetben is hasznos lehet, ha már rendelkezik saját domain névvel, de a domain nem tartalmazza a tanfolyamra utaló kulcsszavat. Ebben az esetben a keresők gyorsabban megtalálhatják cégét az interneten és a valami.tanfolyamok.net alakú domain nevet átirányítjuk meglévő internetes oldalára.

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
vmi.tanfolyamok.net domainnév szolgáltatás
év
2.500 Ft +ÁFA /év
megrendelem

6. saját cegnev.tanfolyamok.net alakú domain név:
Amennyiben nem szeretne ügyfelei, tanulói felé freemailes ,vagy @internetszolgaltato.hu típusú e-mail címet, megadni mi lehetőséget biztosítunk, hogy saját vmi@tanfolyamok.net e-mail címe legyen úgy hogy eredeti mail címe ugyancsak megmarad mindenféle átirányítás nélkül és leveleit közvetlenül a jelenleg használt postafiókon keresztül érheti el. Ez abban az esetben is segít, ha szolgáltatót vált ugyanis ez a vmi@tanfolyamok.net típusú e-mail címe azt követően is fennmarad.

 

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
vmi@tanfolyamok.net e-mail cím szolgáltatás
év
1.000 Ft +ÁFA /év
megrendelem

Kapcsolat, további információSzűrés

Legkeresettebb tanfolyamok

Mérlegképes könyvelő államháztartási szakon
Az oktatás díja: 98.000 Ft/fő Továbbtanulási lehetőség: - Pénzügyi és számviteli szakellenőr - Okleveles...
Az Európai Unió adórendszere II. - szaktanfolyam Párizsban
A tanfolyam keretében tartandó előadásokat neves külföldi előadók tartják. Ezek angol nyelven folynak, amelynek...
Hiller István: bevonja a törvényelőkészítésbe a kormány a határon túli
"Az elvi kérdéseket már rögtön az első találkozón tisztáztuk, most annak konkrét részleteit tekintettük át, hogy miként...
Shakespeare Színművészeti Akadémia
Elméleti tárgyak: színház és drámatörténet, dramaturgia, művelődéstörténet, jelmez- és viselettörténet, esztétika.A...
OKJ-s targonca vezető tanfolyamok
2008. augusztus 28-tól ismét indulnak az alábbi OKJ-s tanfolyamaink, részletfizetéssel!TARGONCAVEZETŐ,NEHÉZGÉPKEZELŐ,...
Targonca és nehézgépkezelő OKJ-s képzés
telefon: 0630-2687480, vagy A utasz-bt@freemail.hu, valamint a www.utasztbt.uw.hu-n.
Kutya kozmetikus képzés
A 4TAPPANCS által képviselt, korszerű elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó KUTYAkozmetikus képzés indul, az ÚJ OKJ...
Rendezvényszervező - esküvőszervező tanfolyam
Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt! Mennyi sok...
EU-s hegesztő tanfolyamok
A minősítő tanfolyamok 1 hetesek, elméleti és gyakorlati képzésből állnak. A tanfolyam minden nap reggel 7 órakor...
Jelnyelvi tanfolyamok
Jelnyelvi tanfolyamok Kedves jelnyelvet tanulók, jelnyelv iránt érdeklődők, jelnyelvet oktatók! Közös...

Belépés

szótár

 
A Tanfolyamok.Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. Mivel a tanfolyamokat nem mi szervezzük, pusztán megjelenítjük partnereink hirdetéseit csak azok a tanfolyamok kerülnek kiemelésre, amelyeket látogatóink arra érdemesnek találnak. Sőt: mivel minden egyes képzéshez vélemény, megjegyzés fűzhatő, ezért a tanfolyamok sorrendját a látogatók befolyásolják.
Kiadja:Eduwork.hu Kft.
Nézze meg partnereink oldalait is, ahol például érdekes és izgalmas játékokkal ütheti el idejét vagy amennyiben szépülni megújítani szeretné külsejét keresse fel a Szépségkozmetika: kozmetika, szépségszalon oldalát, ahol nem csak kozmetikus képzéseket talál, hanem olyan kezeléseket is igénybe vehet, mint a mezoterápia vagy éppen a mikrodermabrázió amely kezelésekkel testét és arcát egyaránt megújíthatja.